03 / 05 / 2024

Vefa Group Ekobord

Vefa Group Ekobord

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Ekobord, yapı sektörü ile bir araya geldi!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, YEM Fuarcılık tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen Yapı Fuarları' nda sektör ile buluştu.

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne girdi!

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

Vefa, yapı malzemeleri sektörüne Ekobord'la girdi!

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa, Uluslararası Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor!

Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.

Vefa Group Ekobord Haberi

Vefa Group Ekobord

Yüzde yüz yerli sermayeyle, ön üretimli yapı ve yapı malzemeleri sektöründe Türkiye'yi dünyada temsil eden bir noktaya gelen Vefa Group, yapı sektörünün en büyük buluşma platformu olan Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla yerini almaya hazırlanıyor. Ar- Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ‘Değer üretim merkezi’ olarak en yeni teknolojilerle geliştirdiği ürünleri sektöre kazandıran Vefa Group, fibercement dış cephe kaplaması ürünlerinden oluşan Ekobord markasıyla geliştirdiği en yeni ürünleri Yapı Fuarı’nda tanıtacak. 

Vefa Grubun Ekobord markasıyla Bilecik’teki fabrikasında ürettiği insan ve doğayla tamamıyla dost, A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip, yüksek mukavemete sahip ve estetik fibercement levhaları, ziyaretçiler ile buluşturulacak. Ekobord’un; düz, ahşap, taş, çizgi ve sıva dokulu ürünlerinin yanı sıra son geliştirdiği ürünü olan Ekobord Colorex kendinden renkli fibercement levhalar, fuardaki standlarında sergilenecek.

Vefa Group Yönetim...