28 / 04 / 2024

vefa küçük biyografi

vefa küçük biyografi

Dinamik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük kimdir? Vefa Küçük inşaat sektörüne ne zaman girdi? Küçük hangi inşaat projelerini yaşama geçirdi? Soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Vefa İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Wafaa Alı Hus. Mal Allah tarafından kuruldu.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...

İstanbul Üniversitesi Vefa binasının yıkım raporu gizleniyor!

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde devam eden restorasyon çalışmaları nedeniyle Vefa ek binasına taşınan öğrenciler verilen yıkım raporunun yayımlanmadığını iddia etti.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Üniversitesi 2018'de eğitime başlayacak!

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi'nin gelecek yıl eğitim hayatına başlayacağını söyledi. 

vefa küçük biyografi Haberi

vefa küçük biyografi

Vefa Küçük kimdir?

1943 Nevşehir doğumlu Vefa küçük 9 yaşındayken İstanbul'a geldi. Vefa Lisesi'nden mezun olan Küçük, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 


Vefa Küçük, avukatlığa başladıktan 7 yıl sonra 1988 yılında Ay Metal Pazarlama ve Yatırım A.Ş adlı firma ile demir çelik sektörüne girdi. 2007 senesinde unvanını Dinamik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değiştirdiği firma ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Gayrimenkul, turizm ve inşaat sektöründe hizmet veren Cenk Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş firması da aynı yıl içerisinde Dinamik Yapı grup bünyesine dahil edildi.


Vefa Küçük, 1998 yılında kurduğu Dinamik Yapı şirketi ile İzmit'te konut projesi, Polonya, Kuveyt, Romanya'da ise alışveriş merkezi projeleri hayata geçirdi. Küçük, Metro Grubu'na anahtar teslim hipermarketler de inşa etti.


Vefa Küçük'ün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...