07 / 05 / 2024

Vefa Prefabrik projesi

Vefa Prefabrik projesi

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Dorçe Prefabrik'in depremzedeler için inşa ettiği projeler tam gaz!

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Sivas Belediyesi 400 aileyi ev sahibi yapacak!

Belediyenin Özbelsan AŞ ile yürüttüğü Vefa Konutları Projesi kapsamında, geliri 2 bin 600 liranın altında olan 400 aile, 10 yıl taksitle ev sahibi olacak. Belediye Başkanı Aydın, "Minimum 10 bin, maksimum 15 bin lira peşinat olacak" dedi.

Levnavilla projesi Sapanca'da yükseliyor!

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Eskişehir Sarıcakaya prefabrik ev projesi tamamlandı!

Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukloluk tarafından, yardıma muhtaç ailelere yönelik yapılması planlanan 63 metrekarelik prefabrik evlerin projesi tamamlandı. Evler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Tokat'ta Prefabrik Ev Projesi'nde ihtiyaç sahibi aileler konut sahibi oldu!

Tokat'ın Almus ilçesinde harabe görünümündeki evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler Almus Kaymakamlığı SYDV tarafından yürütülen " Prefabrik Ev Projesi " kapsamında yapılan modern konutlara yerleştirildi.

Tut Kaymakamlığı'ndan 8 aileye prefabrik ev!

Tut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2014 yılında ilçe merkezi ve köylerimizde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik "Ev Yapım Projesi" kapsamında toplam 8 adet prefabrik ev tamamlanarak ailelere teslim edildi.

Karmod Prefabrik 23 ülkede 38 şantiye projesi gerçekleştirdi!

Karmod Prefabrik, bu yılın ilk 6 ayında 23 ülkede 38 işçi şantiyesi yaptı. Gerçekleştirilen projelerde Türkmenistan, Kazakistan, Kuveyt, Nijerya ve Dijbouti önde gelen ülkeler arasında yer aldı

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut!

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut projesi geliyor. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı tarafından, evleri yıkılan Gazzeliler için bin prefabrik konut inşa edileceğini bildirdi.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Prefabrik projesi Haberi

Vefa Prefabrik projesi

Ön üretimli yapılar sektöründen listeye giren firmalar arasında birinci sırada olan Vefa, yatırımlarının etkisiyle büyümesini sürdürüyor.


Vefa’nın ana üretim şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.


Geçen yıl 211. sırada olan ve listede son iki yıldır yukarılara tırmanan Vefa’nın lokomotif şirketi, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında birinci sıraya yerleşti. Böylelikle Vefa, sektöründeki liderliğini de tescilledi.  


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Vefa’nın tescillenen başarısının son yıllarda yaptıkları yatırımların bir sonucu olduğunu kaydetti. Beş farklı üretim tesisi, teknoloji yatırımları, yeni şirketleri ve yeniden yapılanmaları ile birlikte dünyaya entegre çözümler sunmaya başladıklarını söyleyen Turan Koçyiğit, “Yatırımların sonucu da rakamlara yansıdı....