30 / 04 / 2024

Vefa Salman biyoğrafisi

Vefa Salman biyoğrafisi

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Deprem uzmanından dikkat çeken öneri!

Yalova’da Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yönetiminde, birçok deprem uzmanının konuşmacı olarak katıldığı 'Doğal Afetler ve Alınacak Önlemler' ile ilgili panel düzenlendi. Deprem uzmanlarının ortak görüşü, büyük depremin şiddetinin en az 7.0 olacağı…

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çakar tarafından kuruldu. 

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Vefa, Gana’da yaşam alanları yapacak!

Dünyanın birçok noktasında projeleri ile yer alan Vefa, Gana Savunma Bakanlığı personeli için yaşam alanları inşa edecek.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Dar gelirli vatandaşların da konut sahibi olabilmesi için hayata geçirilen Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Arnavutköy Vefa Konutları'nda tapu sevinci!

Arnavutköy Belediyesi hayata geçirdiği 720 daireli Vefa Konutları’nın 2. Etap tapularını hak sahiplerine teslim etti.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Arnavutköy VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı. 720 daireden oluşan projede tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Vefa Salman biyoğrafisi Haberi

Vefa Salman biyoğrafisi

Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik. 


Aynı zamanda üç büyük kentin arasında bir oksijen deposu olan kentimizin yüzde 59’u ormanlık alanlardan meydana geliyor ve 6 ilçesinin de denize kıyısı bulunuyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkati çekiyor.


Sahip olduğumuz tüm bu zenginliklerden hareketle Yalova'yı kongre, fuar, seminer ve turizm merkezi yapmak istiyoruz. İstanbul; kongre, fuar ve trafik açısından tıkandı.


Bu doğrultuda aralarında fuar merkezi, kongre sarayı ve ikinci yat limanının da bulunduğu yaklaşık 40 proje için düğmeye bastık. Yeni projelerin devreye girmesiyle birlikte oteller de bir bir yükselecek.


Ardından konaklama, yiyecek, içecek, eğlence gibi hizmet sektörleri gelecek. Bu kapsamda Körfez Geçiş Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projelerini çok önemsiyoruz. Köprünün...