07 / 05 / 2024

Vekon katlanılabilir ünite

Vekon katlanılabilir ünite

Kazakistan Almatı’da bu yıl 20. kez kapılarını açan Kazbuild Fuarı’na Türkiye’den katılan tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon’un geliştirdiği katlanır yaşam konteynerlerine ilgi büyük oldu...

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus fiyatı ne kadar, özellikleri nedir? 29 Eylül 2022 fiyat listesi!

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus tanıtıldı. Vivo X Fold Plus özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Vekon'dan inşaat projelerinde işçiler için katlanır konteynırlar!

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da aranan bir marka haline geldi.

Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri üretti!

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Ülkemiz fasonculuktan teknik müşavirlik hizmetleri ile kurtarılabilir!

İnşaat sektörünün istihdama katkısına bir kez daha vurgu yapan Hasan Rahvalı: Ülkemiz fasonculuktan ‘Teknik Müşavirlik Hizmetleri’ ile kurtarılabilir. Devletin Teknik Müşavirliklerine destek vermesi gerekir." dedi.

Yabancılarla satış vaadi sözleşmesi yapılabilir mi?

Yabancı uyruklu gerçek kişilerin ülkemizde taşınmaz edinmesinde karşılıklılık şartı aranması uygulaması terkedilmiş olup, kanuni sınırlara uymak şartı ile gayrimenkul sahibi olabiliyor. Peki, yabancılarla satış vaadi sözleşmesi yapılabilir mi?

Site yöneticiliği kaç yıl boyunca yapılabilir?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Site yöneticiliği kaç yıl boyunca yapılabilir sorusuna yanıt verdi..

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

JCR'den Pakpen'e yatırım yapılabilir notu!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Hak sahibinin haberi olmadan bina yıkılabilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyuculardan birinin sorduğu Hak sahibinin haberi olmadan bina yıkılabilir mi sorusuna yanıt verdi..

Nisan ayında kiracıya ne kadar zam yapılabilir?

Mesken kiralamalarında ÜFE oranlarından bir önceki yılın aynı ayına göre değişim oranı kullanılıyor. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan oranlara göre Nisan ayında kiracıya ne kadar zam yapılabilir?

Pakpen JCR’dan yatırım yapılabilir notu aldı!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Vekon katlanılabilir ünite Haberi

Vekon katlanılabilir ünite

Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon’un Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, yurt dışındaki fuar katılımlarına büyük önem verdiklerine dikkat çekti. Yücel, bu yıl 10 farklı ülkede fuara katılma kararı aldıklarını kaydetti.  Son olarak 29 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Gana’da düzenlenen Ghana Big Show ile 3-6 Eylül tarihleri arasında Kazakistan’da gerçekleştirilen Kazbuild Fuarı’na katıldıklarını dile getiren Yücel, “2013 yılının son iki fuarı ise Irak’ta 28 –31 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Project Iraq ve Nijerya’da 30 Ekim –2 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Niconex fuarları olacak” dedi.


Ganave Kazakistan’daki fuarların oldukça verimli geçtiğine işaret eden Özgül Yücel,Kazakistan’da katıldıkları ilk fuar olan Kazbuild Fuarı’nda özellikle katlanır yaşam konteynerlerinin büyük beğeni kazandığını kaydetti. Katlanabilir yaşam konteynerlerinin daha çok nakliye maliyetlerinde...