26 / 07 / 2024

Vekon katlanır yaşam üniteleri

Vekon katlanır yaşam üniteleri

BAU Fuarı’na Vekon ve Steelife markaları ile katılan Vefa, fuarda büyük ilgi gördü. Vekon, katlanır yaşam üniteleri ile öne çıkarken, Steelife toplu konut projeleri için özellikle Afrika ülkelerinden gelen temsilciler ile buluştu

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Esenler milyarlık yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

Daha yaşanır ve daha güzel bir Esenler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Esenler Belediyesi, yeni dev projelere imza atıyor. Esenler, yaklaşık 2 milyar TL değerindeki yatırımlarla yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Çiğli Park Yaşam Ataşehir yatırımcısının yüzünü güldürecek!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe örnek projeleri hayata geçiren İZKA İnşaat, İzmir’in kalbinde doğayla iç içe bir yaşamı yatırımcısına sunuyor.

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine yaşam merkezi yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine muhteşem bir yaşam merkezi yapılacağını söyledi.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

VİKO, yeni ürünüyle yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Vekon katlanır yaşam üniteleri Haberi

Vekon katlanır yaşam üniteleri

Almanya’nın Münih şehrinde 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen yapı sektörünün buluşma noktası BAU Fuarı’na katılan Vefa, fuardan yüzü gülerek döndü.


Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı’na düzenli olarak katılan Vefa, bu yıl fuarda Vekon ve Steelife markaları ile yerini aldı. 46 ülkeden 2 bin 60 firmanın katıldığı fuarda Vefa, ziyaretçilerini B2 holündeki 126 numaralı stantta ağırladı.


Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, BAU Fuarı’nın katıldıkları iki markaları için de verimli geçtiğini belirtti. Firmaların yeni ürünlerini sergiledikleri ve yeni teknolojilerini açıkladıkları bir fuar olan BAU Fuarı’nda ziyaretçilerin Vefa markalarına yoğun bir ilgi gösterdiğine işaret eden Turan Koçyiğit, ziyaretçiler arasında Hindistan’dan, Afrika ülkelerine ve Güney Kore’ye kadar dünyanın dört bir yanından gelen mimar ve mühendislerin ağırlıkta olduğunu...