28 / 04 / 2024

vekon prefabrik

vekon prefabrik

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Vekon, Ankara Yapı Fuarı'na katlanır konteynerleri ile katıldı!

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

Vekon Lıbyabuıld fuarına katıldı!

Vekon Cezayir’de 4–8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen BATIMATEC, Kenya’da 4-6 Mayıs tarihlerindeki BUILDEXPO ve Libya’da 19-23 Mayıs tarihleri arasındaki LIBYABUILD fuarlarına katıldı...

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

Prefabrik Yapı A.Ş. Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda sürdürülebilir çözümler sundu!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getirdi, hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş. konferansta sürdürülebilir ürün tasarımları hakkında bilgi verdi...

Prefabrik Yapı hafif çelik binalarını Steelin markası ile satışa sunuyor!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması olan Prefabrik Yapı A.Ş., ön üretimli hafif çelik binalar ve de ekolojik konteynerlerini Steelin markası ile satışa sunuyor.

Karmod Prefabrik, Irak'ta 2 bin 500 konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya, göre dünya genelinde prefabrik yapı projelerine imza atan Karmod Prefabrik Irak'a 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin üretimini gerçekleştirecek

Etikon Prefabrik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etikon Prefabrik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Savran, Pehlül Barış, Birol Kül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Yasa Kule'de kuruldu.

Prefabrik Yapı A.Ş., Sürdürülebilir Markalar Konferansı’na katıldı!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getirdi, hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş. konferansta sürdürülebilir ürün tasarımları hakkında bilgi verdi...

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Prefabrik evler ses - ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülere göre hazırlanan "hazır" yapılardır. Peki, prefabrik ev için kredi çekilir mi?

Enerjisini kendi üreten Mars prefabrik geliyor!

HAFİF çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren firma Prefabrik Yapı AŞ, sıfır karbon salınımlı ' Mars Konteynerini ' piyasaya çıkardı. Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gedik Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aydın Gedik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Kar Teknik Prefabrik, kapasite kullanımını artıracak!

İnşaat, betonarme ve prefabrik alanlarına yönelik hizmet veren Kar Teknik Prefabrik, yeni dönemde kapasite kullanım oranım artırmaya odaklandı. Firma, bugün itibarıyla yüzde 70 olan kapasite kullanım oranına sahip...

Prefabrik Yapı mars konteynerları ile yeni bir çağ başlatıyor!

Prefabrik Yapı A. Ş., sıfır karbon salınımlı Mars Konteyner ile yapı kültüründe yeni bir çağ başlatıyor.Estetik, güvenli, ekonomik ve taşınabilir Sıfır Karbon Salınımlı Mars Konteynerleri gelecek nesillere yaşanılabilir alanlar sunuyor.

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’nda!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

vekon prefabrik Haberi

vekon prefabrik

Yurtdışında gücünü giderek artıran Vekon, Katar’da, ükedeki inşaat sektörünün ilk 10 firması içerisinde yer alan Qatar Building Company (QBC) ile ortak şirket kurdu.


Yapılan ortaklık anlaşması ve kurulan şirket ile Vekon’un teknoloji ve altyapı gücü ile QBC’in yerel gücü ve müteahhitlik altyapısı entegre edildi. Bu ortaklıkla Vekon ürün, teknoloji, bilgi, beceri ve yönetimi QBC ise repütasyon, finansal güç, müşteri portföyü, mevcut projeleri ve lokal dinamiklerini ortaya koyarak ortak bir yönetim ve yetenek paylaşımına karar verdi.


Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon’un Genel Müdürü Özgül Yücel, yurtdışı pazarları arasında Katar’ın önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, Katar’da kurdukları Vekon Qatar W.L.L. şirketi ile Vekon’un sunduğu anahtar teslim kamp ve yaşam alanları çözümleri ile Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedeflediğini...