03 / 05 / 2024

venividi söz sakarya tıp merkezi nerede

venividi söz sakarya tıp merkezi nerede

Venividigöz Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, uzman kadrosu, göz sağlığı, fizik tedavi ve rehabilitasyon branş dallarıyla "Özel Venividigöz Sakarya Tıp Merkezi" SGK’lı ve anlaşmalı olduğu kurumlarla da hizmet vermeye devam edecek...

Gedik Yatırım'dan yatırımcıya destek sözü!

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım'ın 2017 yılı strateji raporuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında yatırımcıya destek sözü verdi.

3. havalimanı için mermer ithalatı söz konusu değil!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi Akçayoğlu, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda yerli mermerin kullanılmaması konusunun gerçeği yansıtmadığını, tamamen asılsız ve yurt dışından mermer ithalatımızın söz konusu dahi olmadığını belirtmek isterim" dedi.

Van güneş enerjisi panelinde söz sahibi olacak!

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Teknokent Müdürlüğü tarafından nano teknolojiyle üretilen güneş enerjisi paneli, Türkiye'nin bu alanda dünyada söz sahibi olmasını sağlayacak.

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Salih Zeki Özen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

İzmir Buca’ya sürücüsüz metro geliyor!

Buca’ya “sürücüsüz metro” geliyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ilçesinin ulaşım sorununu kökten çözecek metro projesi için kolları sıvadı. Fizibilite çalışmaları son aşamaya gelen Üçyol-Buca Metro hattı 11 istasyondan oluşacak.

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Emlak Konut GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2016 yılı yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı. Liste aşağıdaki haberimizde yer alıyor.

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

venividi söz sakarya tıp merkezi nerede Haberi

venividi söz sakarya tıp merkezi nerede


"Doğa Sağlık Merkezi" bundan böyle "Özel Venividigöz Sakarya Tıp Merkezi" adıyla hizmet verecek.


Venividigöz Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, uzman kadrosu, göz sağlığı, fizik tedavi ve rehabilitasyon branş dallarıyla "Özel Venividigöz Sakarya Tıp Merkezi" SGK’lı ve anlaşmalı olduğu kurumlarla da (Mapfre, Groupama, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta, Demir Hayat, Ergo ve Acıbadem Sigorta) hizmet vermeye devam edecek. Fizik tedavi alanında da tercih edilen sağlık merkezi, göz sağlığı ve hastalıkları ile ilgili cerrahi ameliyatları da bünyesinde barındırıyor.


Tıp Merkezi, hafta içi her gün ve cumartesi dahil olmak üzere tedavi hizmeti...