06 / 05 / 2024

Venüs Premium

Venüs Premium

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge son dönemde oldukça araştırılan ürünlerden biri oldu. Peki Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Reel Kesim Güven Endeksi Mayıs ayında 0,3 puan artarak 108,3'e yükseldi!

Açıklanan rakamlara göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Mayıs ayında bir önceki aya göre 0,3 puan yükseldi ve 108,3'e çıktı.

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Arnica Tesla Premium ET14300 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Rose 6 bin 750 TL! Özellikleri neler? 

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge  gelişmiş teknolojisiyle her yüzeyde temizlik imkanı sunuyor. Peki ürünün teknik özellikleri neler? 

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Ekonomiye güven Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyede!

Ekonomik güven endeksi Haziran ayında 93,6 olarak kaydedilirken, Temmuz ayında yüzde 0,2 oranında düşüş göstererek 93,4 değerini aldı. Bu şekilde endeks, Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyesini gördü.

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mohammad Hadıd tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Venüs Premium Haberi

Venüs Premium

Adana’da 45 yıldır başarılı konutlara imza atan ve akıllı ev sistemlerine sahip projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Kalite, konfor ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in yüksek teknolojisi ile birlikte sunduğu çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.


Projelerinde kullandığı ürün ve hizmetleri seçerken konforun lüks değil bir yaşam biçimi olduğu misyonu ile hareket eden Pırlanta Erciyes İnşaat, 64 daireli Prestij XL Concept ve 94 daireli Venüs Premium projesinde Mitsubishi Electric’in Deluxe Power Serisi iç üniteli multi klima sistemlerini tercih etti.



Maksimum konfordan gelen enerji verimliliği

İleri teknolojiye sahip çevreci ürünleri ile birlikte çözüm odaklı profesyonel çalışmalarıyla da müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan...