22 / 07 / 2024

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

İŞKUR açıkladı! Kaymakamlıklara 90 TYP personel alımı yapılacak! 

İŞKUR tarafından açıklanan ilanlar kapsamında, pek çok kaymakamlık bünyesinde 90 TYP personeli alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, hangi kaymakamlığa kaç personel alımı yapılacak ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İletişim Başkanlığı personel alımı yapacak!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, başvuru şartları neler ve hangi pozisyonlara personel alımı olacak? Ayrıca, adaylarda aranan nitelikler neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 2284 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alınacak ve kaç personel alınacağı duyuruldu.

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin personel alımı başvuruları devam ediyor! 

MEB bünyesinde 87 farklı branştan 20 bin sözleşmeli öğretmen alımları doğrultusunda başvuru işlemleri de sürüyor. Bu süreçte, nasıl başvuru yapılacak? Kontenjanlar neler? Hangi branşlara personel alımı gerçekleşecek?

9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı!

28 Mayıs 2024 tarihli ve 32559 sayılı Resmi Gazete'de, 9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alımı için kadro verildi ve merak edilen detaylar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı için geç başvurular başladığını açıkladı. Yapılan duyuruda hangi şehirlerden personel alımı yapılacağı ve başvuru şartlarının neler olacağı belirtildi. Buna göre kimler başvuru yapabilir?

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY bünyesinde Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı belirtildi. Atatürk, Sabiha Gökçen, İstanbul havalimanına personel alınacak. Buna göre, başvuru şartları ve hangi bölümlerden personel alımı yapılacağı merak ediliyor. Öte yandan, başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, yapılan açıklamada hangi kadrolara personel alınacağı ile başvuru nitelikleri merak ediliyor. 

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var Haberi

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

BCB Generation, Jessica Simpson, Vince Camuto, Vitello, Fornarina, Superga, Birkenstock, Toms, Tommy Hilfiger, Fitflop, Geox gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı. Her zevke ve yaşa hitap edebilen birbirinden farklı model ve tarz çeşitliliğinde dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını bir arada sunan Vepa'62, İzmir'in en yeni ve büyük markalarını bir arada sunan alışveriş merkezlerinden Point Bornova'da açtığı mağazasıyla moda tutkunlarıyla buluşuyor. 


Ege...