17 / 05 / 2024

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, yapılan açıklamada hangi kadrolara personel alınacağı ile başvuru nitelikleri merak ediliyor. 

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!

THY bünyesinde AJet tarafından personel istihdamı yapılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, başvuru şartları neler? Kabin memuru ne iş yapacak?ve başvurular nasıl yapılacak?

Deprem profesörlerinin yorumları vatandaşları ikiye böldü! Hangi profesöre inanalım? Niçin?

Yurt genelinde süren sarsıntılar gündemde yer almaya devam ediyor. Deprem korkusu vatandaşları tedirgin ederken, deprem profesörleri tarafından ise farklı yorumlar gelmeye devam ediyor. Peki hangi profesöre inanalım? Niçin?

İŞKUR açıkladı! İnşaat bünyesinde işçi alımı yapılacak...

İŞKUR, güncel personel alımlarına devam ediyor, ve sayfasından açıklamalarda bulunuyor. Buna göre, GEMTAŞ GEMLİK İnşaat bünyesine işçi alımı yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

İŞKUR resmen açıkladı! En az 1.641 büro personeli alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR bünyesinde 81 ilde en az ilkokul mezunu toplam 1.641 büro personeli alacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var Haberi

VEPA62nin bünyesinde hangi markalar var

BCB Generation, Jessica Simpson, Vince Camuto, Vitello, Fornarina, Superga, Birkenstock, Toms, Tommy Hilfiger, Fitflop, Geox gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı. Her zevke ve yaşa hitap edebilen birbirinden farklı model ve tarz çeşitliliğinde dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını bir arada sunan Vepa'62, İzmir'in en yeni ve büyük markalarını bir arada sunan alışveriş merkezlerinden Point Bornova'da açtığı mağazasıyla moda tutkunlarıyla buluşuyor. 


Ege...