03 / 05 / 2024

vera rezidans istanbul

vera rezidans istanbul

Banka kredisine uygun olan Vera Residence İstanbul projesinde 120 aya kadar vade yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede fiyatlar 187 bin 923 liradan başlıyor...

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi!

Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Peşinatsız ev sahibi olunulabilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Concord İstanbul Rezidans fiyat!

Concord İstanbul Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 352 bin 600 TL'den başlıyor. Yüzde 10 indirimin sağlandığı projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri!

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 477 adet daireden oluşan projede daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor.

Botanica İstanbul Rezidans fiyatları!

Botanica İstanbul Rezidans fiyatlarına göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. 7 blok şeklinde yükselen proje Marmara Park AVM'nin karşısında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yayılıyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul Rezidans teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak planlandı. Toplam 522 adet daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Botanica İstanbul Rezidans satılık!

Botanica İstanbul Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte daireler bulunuyor. Konut ve ticari alanların yer alıdğı proje 7 blok şeklinde meydana geliyor.

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu..

İstanbul 216 Rezidans teslim tarihi!

İstanbul 216 Rezidans teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 541 adet daire ve 12 adet iş yeri bulunan proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası Kadıköy İlçe'si Fikirtepe bölgesinde yer alıyor.

Emaar The Address Rezidans İstanbul!

Emaar The Address Rezidans İstanbul projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

Bulvar İstanbul Rezidans'ta dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans, ön satışa çıktığı hatta sonunda büyük ilgi gördü. Sadece iki gün için ön satışa çıkan rezidans projesinde 1 saat içerisinde projenin yüzde 90'ının satışı gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta ön satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 08.00’de ön satışa çıkıyor.

vera rezidans istanbul Haberi

vera rezidans istanbul


140 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Vera Residence projesi, Vera Group tarafından inşa ediliyor. 28 bin inşaat alanı üzerinde yükselen projede 220 adet rezidans daire yer alıyor.


14 adet ticari birimin bulunduğu Vera Residence İstanbul projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan konut bedeli 60 aya 0,76, 120 aya 0,78 faiz oranı ile vadelendiriliyor. Ayrıca projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Fitness salonu, sauna, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun alanları ve spor alanlarının yer aldığı Vera Residence İstanbul projesi konum olarak Maslak ve FSM Köprüsü’ne 5 dakika, Etiler’e 7 dakika, Taksim’e ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Vera Residence İstanbul fiyatları;

52 metrekare ile 56 metrekare 1+0 daireler 187 bin 923...