14 / 05 / 2024

Vera Vizyon projesi mağdurları belediye protestosu

Vera Vizyon projesi mağdurları belediye protestosu

15 gün önce Esenyurt Belediyesi'nde eylem gerçekleştiren Vera Vizyon Projesi mağdurları bugün yine belediyeyi protesto edecek.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Gayda Vera projesinde toplam kaç konut var? Fiyatları ne kadar?

Gayda Vera projesi nerede? Projenin detayları neler? Konut fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Vera Star 14 Ekim'de lansmana özel fırsatlarla satışta!

Çelikoğlu İnşaat imzası ile başkent Ankara'da inşa edilen Vera Star projesi 14 Ekim tarihinde lansmana özel fırsatlarla satışa çıkıyor. 

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçirdiği Vera Star projesi Ekim ayında satışa çıkacak. Başkent Vera Star projesinde 218 konut bulunuyor.

Vera İncek geliyor! Başkentte 360 konutluk yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. Vera İncek projesinde 360 konut yer alıyor.

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul yakında başlıyor!

Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, projenin dünya genelinde lojistik vizyon projesi olacağını dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul neden gerekli? Ünlü profesör açıkladı!

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, İstanbul'un vizyon projesi Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Vera West fiyat listesi!

Ankara Yenimahalle'de Çelikoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Vera West projesi satışa çıktı. Projede lansmana özel fırsat dönemi başladı. İşte Vera West fiyat listesi...

Vera Vizyon projesi mağdurları belediye protestosu Haberi

Vera Vizyon projesi mağdurları belediye protestosu

15 gün önce Esenyurt Belediyesi'nde eylem gerçekleştiren Vera Vizyon Projesi mağdurları bugün yine belediyeyi protesto edecek. 


ARALARINDA 150'yi aşkın pilotun da bulunduğu 240 ailenin 4 yıl önce başlayan ev sahibi olma umudu hüsranla bitti. Esenyuıt'ta yapılması planlanan Vera Vizyon Projesi için 21 milyon lirayı aşkın para toplandı. İsim değiştiren projedeki dairelerin Araplara pazarlandığı ortaya çıktı. 

'Dolandınldiklan' iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan 540 kişi Vera Vizyon Mağdurlan Derneği çatısı altında bir araya gelerek hukuk mücadelesi başlattı. Derneği yetkililerinden alman bilgiye göre, Esenyurt'ta Vera Vizyon (Wish İstanbul) adlı projeden ev sahibi olmak isteyen yüzlerce kişi daire başı 70 bin lira olmak üzere 2010 yılında kurulan Saylan İnşaat hesabma para yatırdı. 


TEMELİ BİLE ATILMADI 


Şirket yetkilileri, henüz temeli atılmayan projede bulunan konutlan ikili ilişkileri...