28 / 04 / 2024

vergi dairesi açık mı

vergi dairesi açık mı

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. Peki vergi borcunu ödemek için hangi günler vergi dairesine gidilmeli? Vergi dairesi hangi günler açık?

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Vergi daireleri hafta sonu açık olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, vergi borçlarını ödemek/yapılandırmak isteyeler için vergi daireleri hafta sonu açık olacak.

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık!

Vergi Daireleri yapılandırma mesaisi yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Vergi Daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık olacak.

vergi dairesi açık mı Haberi

vergi dairesi açık mı

Vergi dairesi hangi günler açık?

İstanbul'da 14 tanesi Tasfiye Vergi Dairesi olmak üzere toplam 69 tane vergi dairesi bulunuyor. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Fatih ilçesinde yer alıyor.


Vergi mükellefleri, vergi borcunu internet üzerinden internet vergi dairesinden ödeyebildiği gibi, vergi dairesine gidilerek de ödeme yapılabiliyor. 


Vergi dairesine gidecek mükelleflerin en çok merak ettiği konu vergi dairesinin çalışma saatleri ve vergi dairesinin çalıştığı günler oluyor. Peki vergi dairesi hangi günler açık?


Vergi dairesi açık olduğu günler:

Vergi dairesi, hafta için her gün açık olup, hafta sonları kapalı oluyor. Vergi dairesinin çalışma saatleri birçok resmi kuruluş gibi diğerlerine benziyor. 


Çalışma saatleri 08.30 – 17.30 arası olup; 12.30 – 13.30 arasında ise öğle arası veriliyor. Yazlık – Kışlık saat uygulaması ile bu saatlerde yarım saatlik oynama olabiliyor.


Yukarıda da belirttiğimiz...