22 / 05 / 2024

vergili ortaokulu

vergili ortaokulu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Vergili Mahallesinde inşaatı tamamlanan 12 derslikli Vergili İlk ve Ortaokulu açıldı.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Beşiktaş İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı mecliste!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Serik Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı başladı!

Antalya Serik’te gerçekleşen kontroller sonrasında depreme dayanıksız olduğu belirlenen 3 okuldan biri olan Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı gerçekleşti.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Elazığ'daki Fırat İlk ve Ortaokulu depremde hasar gördü! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Fırat İlk ve Ortaokulu'nun da hasar gördüğü ortaya çıktı. Okul, hasarlı olması sebebiyle kapatıldı...

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

vergili ortaokulu Haberi

vergili ortaokulu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in göreve gelmesiyle birlikte yatırım programına aldığı ve ihaleleri yapılarak inşaatına başlanan 393 okuldan bir tanesi, Eyyübiye ilçesine bağlı Vergili kırsal mahallesinde hizmete açıldı.

Şanlıurfa63'te yer alan habere göre, 2018 Mart ayında inşaatına başlanan ve 8 ayda tamamlanarak eğitim öğretimin hizmetine açılan 8 derslik ve 2 lojmandan oluşan Vergili ilk ve ortaokulunun açılış törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vali Yardımcısı ve Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tevfik Koçer, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur, mahalle sakinleri ve basın mensupları katılım gösterdi. Okulun salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Vali Erin, geçen hafta başlayan okul açılışlarına bugün Vergili köyünde devam ettiklerini belirterek törene iştirak edenlere teşekkür etti.

Çocukların...