14 / 05 / 2024

versace gözlük indirim

versace gözlük indirim

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

Gümrük cezaları ve fazla çalışma ücretleri artırıldı

Gümrük Kanunu ve buna dayalı olan mevzuata aykırı hareket edenlere uygulanan usulsüzlük cezası ile fazla çalışma ücretlerine ilişkin rakamlar, yüzde 58,46 olarak belirlenen yeniden değerleme oranında yükseltildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Koşun koşun tuvalet kağıdında büyük indirim var! Bim Nisan'ın son günlerinde atağa geçti

Tuvalet kağıdı ücretlerine gelen zamlardan sonra pek çok vatandaş market market indirimli tuvalet kağıdı arayışı içerisine girerken, tuvalet kağıdına büyük indirim BİM'den yapıldı. 

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir, demir cevheri fiyatlarını baskılaması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Style’da büyük indirim başladı!

Volkswagen Caddy Style nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele büyük indirim geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Caddy Style'a ne kadar indirim geldi? Fiyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

versace gözlük indirim Haberi

versace gözlük indirim

Her ne kadar ticari hayatına saat ile başlamış olsa da en bilinen güneş gözlüğü markalarının da adresi olan Konyalı Saat online satış kanalı konyalisaat.com.tr üzerinde kadın güneş gözlüklerinde indirim kampanyası başlattı.

Bvlgari, Dolce Gabanna, Ray Ban gibi uluslararası markaların dahil edildiği kampanyadan faydalanmak için bilgisayar başına!

Kampanya dahilinde satışa sunulan Bvlgari 0BV5053 128/B156 Güneş Gözlüğü, 2 yıl garantili olarak satılıyor. Orijinal kutusu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte teslim edilen Bvlgari 0BV5053 128/B156 Güneş Gözlüğünün ilgili tüm parça değişim ve tamir işlemleri gelişmiş teknik servis ayrıcalığı ile yapılıyor. Kampanyaya ücretsiz kargo ve 9 taksite varan avantajlarda dahil edildi.  

İşte 28 Eylül 2022 Konyalı Saat Fiyat Listesi!

Bvlgari 0BV8235 501/8G55 Güneş Gözlüğü 5.500,00 TL yerine 4.675,00 TL

Bvlgari 0BV8235 504/T555 Güneş...