18 / 05 / 2024

vestel city manisa

vestel city manisa

Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa’daki Vestel City’e taşıdı. Aynı anda 400 çağrıyı karşılayabilme kapasitesine sahip merkezin açılışı gerçekleştirildi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Vestel, Sign Of The City'de dikkat çekti!

Vestel inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarış ması Sign Of The City'de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı. Ağaoğlu, standı ziyaret ederek; Vestel ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Sign Of The City’de Vestel standına büyük ilgi!

Vestel, ülkemizin amiral gemisi haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün gelenekselleşme hedefiyle yola çıkan yarışması Sign Of The City’de ayrıcalıklı mutfak ürünlerini sergilediği standı ile yer aldı.

Ergün Güler: Vestel akıllı yatırıma odaklanacak!

'Sign Of The City'nin sponsorlarından Vestel'in, Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, gayrimenkul sektöründeki büyüme ve gelişimin Vestel için de önemli fırsatlar yarattığına dikkat çekti.

Ergün Güler: İnşaatın cazibesi Sign Of The City ile artacak!

‘Sign Of The City’nin sponsorlarından biri de Vestel oldu. Vestel Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, “Sign Of The City ile inşaat sektörünün cazibesi artacak” dedi.

Japon devi Sharp Vestel'in peşinde!

Avrupa pazarındaki üretim ve satıştan çıkmak isteyen Sharp’ın görüştüğü firmalar arasında Manisa’da üretim yapan Vestel de var. Japon teknoloji devi Sharp, son bilançosuna yıllık 5.34 milyar dolar civarında zarar yazmıştı.

Vestel, Manisa'da çağrı merkezi açtı!

2012'den bu yana müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelere ağırlık veren firma, Manisa'da Vestel City bünyesinde kurduğu Çağrı Merkezi'ni açtı. Vestel, burada çalışan sayısını 2014 yılı sonuna kadar 400'e çıkarmayı hedefliyor

Vestel'den müşteri hizmetlerine 20 milyon liralık yatırım!

Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa’daki Vestel City’e taşıdı. Aynı anda 400 çağrıyı karşılayabilme kapasitesine sahip merkezin açılışı gerçekleştirildi...

vestel city manisa Haberi

vestel city manisa


Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa’daki Vestel City’e taşıdı. İlk çağrıları karşılayan İletişim Merkezi ve süreç takibi yapan Çözüm Merkezi olmak üzere iki birimden oluşan ve aynı anda 400 çağrıyı karşılayabilme kapasitesine sahip merkezin açılışı gerçekleştirildi.


20 milyon TL yatırım


Vestel’in Manisa’da bulunan genel müdürlüğünde yapılan açılış töreninden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vestel Şirketler Gurubu İcra Kurul Başkanı Turan Erdoğan, marka olmanın en önemli koşullarından birinin müşteriyi servis açısından memnun etmek olduğunu belirterek, “2012 yılının sonunda müşteri hizmetlerini ayırıp ayrı bir genel müdürlük haline getirdik. O günden bugüne müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelerimize 20 milyon TL yatırım yaptık. En önemli kararlarımızdan biri de bu servisi kendi bünyemize almaktı. Çok radikal...