19 / 05 / 2024

Vestel Fırtına süpürge

Vestel Fırtına süpürge

Vestel’in yeni reklam filminde, Vestel Fırtına’nın kullanıcısına hijyenik temizlik sunan teknolojisinin ve yıllara meydan okuyan performansının altı çiziliyor. Vestel Fırtına’nın tozu tamamen çekerek suya hapseden sörf teknolojisi vurguluyor.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve kar geri geliyor...

Yurt genelinde hafta sonu yine fırtına, şiddetli yağmur ve kar yağışı meydana geleceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta sonu birden azalan sıcaklıklar ile İstanbul'a uzun bir zamandan sonra kar yağmasına neden olmuştu. İstanbul Valiliği hafta sonu kar yağışının olacağını bildirdi. İşte ayrıntılar...

Marmara'da fırtına uyarısı! Marmara Bölgesi'nde yarın fırtına bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'nin yaptığı uyarı ve haberin detayları...

A101'de biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü!

Yüzde 40’a varan indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldüren A01, yeni indirim kampanyasına 9 Kasım’da başlayacak. Bu doğrultuda, biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 9 Kasım 2023...

İstanbullular dikkat! AKOM'dan uyarı İstanbul'da şiddetli fırtına bekleniyor

İstanbul'da lodos bugün öğle saatleri ve sonrasında çok etkili olarak fırtına şeklinde esecek. Son günlerde sıcaklıklar 23 derece civarında seyrediyor. Buna göre AKOM, İstanbul'da bugün etkisini şiddetlendirecek lodosun yarın daha da şiddetlenerek fırtınaya dönüşeceğini bildirdi. İşte haberin ayrınt

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

ŞOK’ta çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta Türkiye Cumhuriyet’inin 100’ncü yılına özel düzenlenen indirim kampanyası devam ediyor. Buna göre, çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Kablosuz süpürge almak isteyenlere müjde! Dyson V8 Absolute kablosuz süpürgede ekim fırsatı başladı!

Kablosuz süpürge denince akla ilk gelen markalardan Dyson, V8 Absolute kablosuz süpürgeyle geri döndü. Dyson, çok beğenilecek kablosuz süpürgede cazip fiyatlarla müşterilerin beğenisini kazandı.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Kiwi Dikey Süpürge A101'de satışta! İşte indirimli fiyat listesi

Kiwi dik süpürge A101'de satışa çıktı. Piyasadaki fiyatının altına satılan süpürge 7 Eylül Perşembe günü raflardaki yerini alacak. 

Vestel Fırtına süpürge Haberi

Vestel Fırtına süpürge

Vestel’in yeni reklam filminde, Vestel Fırtına’nın kullanıcısına hijyenik temizlik sunan teknolojisinin ve yıllara meydan okuyan performansının altı çiziliyor. Vestel Fırtına’nın tozu tamamen çekerek suya hapseden sörf teknolojisinin vurgulandığı reklam filmi, genç bir kadının yıllar boyunca Vestel Fırtına’yı ilk günkü emiş gücüyle kullanmasını konu alıyor. Reklamda rol alan oyuncunun yıllar içerisinde geçirdiği değişim ise plastik makyaj yardımıyla başarılı bir şekilde aktarılıyor. Reklam filminin senaryosu Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi reklam ajansı tarafından hazırlandı. Filmin prodüksiyonu Traffic’e ait. Filmin yönetmenliğini ise Mert Uçkan üstlendi. 


Reklamı izlemek...