13 / 05 / 2024

Vestel Manisa çağrı merkezi iş imkanı

Vestel Manisa çağrı merkezi iş imkanı

2012'den bu yana müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelere ağırlık veren firma, Manisa'da Vestel City bünyesinde kurduğu Çağrı Merkezi'ni açtı. Vestel, burada çalışan sayısını 2014 yılı sonuna kadar 400'e çıkarmayı hedefliyor

Vestel kurutmalı çamaşır makinelerinde şaşırtan fiyatlar... İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Son dönemde oldukça popüler olan kurutmalı çamaşır makinelerinde Vestel uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Vestel kurutmalı çamaşır makineleri modelleri ve fiyat listesi...

Vestel Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yeni bir fırın almayı düşünenler uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Vestel Ankastre Fırınlar oldukça dikkat çekiyor. Peki, Vestel Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Bekir Başevirgen'den Soma OSB çağrısı!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Depremde ağır hasar gören yapıların sahiplerine kredi desteği!

2020 yılında Manisa, Elazığ ve Van'da meydana gelen 3 büyük depremde yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak..

Mimarlar Odası'ndan İzmir'in imar planları için çağrı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, 1/25.000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı ile üst ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nın ortak akıl ile hazırlanması için çağrıda bulundu.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Manisa'da 4 ilçede 275 ağır hasarlı konut var! 

Manisa Valiliği, Kırkağaç'ta, Akhisar'da, Saruhanlı'da ve Soma'da hasar tespiti çalışması yapıldığını açıkladı. 68 mahallede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmasında 4 ilçede toplam 275 ağır hasarlı bina tespit edildi...

Ağır hasarlı Manisa Vahdet Camisi yıkıldı!

Manisa'da depremin yaraları sarılıyor. Bölgede ağır hasar alan Karakurt Mahallesi'nde bulunan Vahdet Camisi, ekipler tarafından yıkıldı.

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

Ömer Geriter'den kentsel dönüşüm çağrısı!

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerine kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi'nde sona gelindi!

Tüm acil çağrı hizmetlerinin tek çatı altında yürütüleceği Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi binası, bitme aşamasına geldi. Aselsan tarafından yapılan teknik çalışmaların ardından sadece 112'yi arayarak acil çağrılar yapılabilecek.

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Lokman Çağırıcı Soma'daki maden kazası üzerine başsağlığı mesajı yayınladı!

Manisa Soma’da maden ocağında meydana gelen kazada vefat eden 238 vatandaşımızın vefatı üzerine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir başsağlığı mesajı yayınladı. Bağcılar Belediyesi'nin tüm programlarını iptal ettiği bildirildi...

Vestel Manisa çağrı merkezi iş imkanı Haberi

Vestel Manisa çağrı merkezi iş imkanı


Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini, Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa'daki Vestel City'ye taşıdı. Dün düzenlenen törenle merkezin açılışı yapıldı.

İlk çağrıları karşılayan iletişim merkezi ve süreç takibi yapan çözüm merkezi olmak üzere iki birimden oluşan çağrı merkezi, aynı anda 400 çağrı karşılama kapasitesine sahip. Manisa ve çevre illerden, çoğunluğu kadın 200 kişiye istihdam sağlıyor. Vestel, bu merkezdeki çalışan sayısını 2014 yılı sonuna kadar 400'e çıkarmayı hedefliyor.


Maksimum memnuniyet

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, son bir yılda, satış sonrası hizmetler sektöründe fark yaratmak için oluşturulan yapılanma sürecindeki yatırımların hız kazandığını belirtti. Erdoğan, "Yaptığımız yatırımlar içinde, servisler, eğitim atakları, yedek parça ve depo alanındaki revizyonlar, bilgi teknolojilerinde geliştirilen projeler ve Manisa'da kendi bünyesinde baştan yapılandırılan...