08 / 05 / 2024

Vestel ne kadar zarar etti

Vestel ne kadar zarar etti

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

Vestel, 46 milyon lira zarar açıkladı!

Vestel Elektronik üçüncü çeyr kte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya ulaştı.

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Aktif İyon Teknolojili Vestel Kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi...

Çamaşırlar, Vestel'in geliştirdiği aktif iyon teknolojisine sahip kurutma makinelerinden elektrostatik yüklerden arınarak çıkıyor. Kırışıklık düzeyi azalmış bu çamaşırları ütülemek de kolaylaşıyor. Peki, Vestel Kurutma Makinesi ne kadar elektrik harcar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel HD TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?15 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV Evindeki TV'yi yenilemek isteyenler için en uygun fiyatlı TV'yi sizin için araştırdık.  Peki Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Cebinize iyi gelecek! Vestel’de NF27001 251 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel’de bütçe dostu beyaz eşya! NF27001 251 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi…

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel ne kadar zarar etti Haberi

Vestel ne kadar zarar etti


Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. Şirket geçen yıl aynı dönemde 28 milyon lira zarar açıklamıştı.


KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.


Satış gelirleri üçüncü çeyrekte yüzde 16.9 artarak 1.87 milyar lira olan Vestel Elektronik'in dokuz aylık satış gelirleri ise 5.5 milyar liraya...