03 / 05 / 2024

Vestel\'den yüzde 75 tasarruflu klima

Vestel\'den yüzde 75 tasarruflu klima

Vestel, Platinum A Inverter Klima ile 75'e varan elektrik tasarrufu sağlıyor

Bankalardan yüzde 75 mevduat faizi teklifi! Duyan inanamadı

Merkez Bankası’nın geçen hafta yaptığı faiz artırımı kararının ardından, bankalar 3 aylık vadeli mevduat faizlerini yüzde 57’ye çıkardı. Gazeteci Barış Esen, bazı bankaların müşterilerine yüzde 75 faiz teklif ettiğini duyurdu.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Konut fiyatları geçen yıl yüzde 75,5 arttı: Yüzde 50 faiz mi karlı, konuttan kira geliri almak mı?

Merkez Bankası konut fiyat endeksinin, Aralık ayında yıllık bazda yüzde 75,5 arttığını açıkladı. Peki konut yatırımı mı daha mantıklı, faiz mi? 

Konut fiyatları yüzde 75,5 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2023 yılının Aralık ayında aylık yüzde 1,1 ve yıllık yüzde 75,5 artış gösterdi ve 1163,2 şeklinde oldu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Yeni ev alacaklar aman dikkat! Yüzde 75 daha az kredi kullanmamak için bunları yapabilirsiniz! Son dakika! 

Tüketiciler, ikinci konutlarını alırken, eskiye göre yüzde 75 daha az kredi alabilecek. Peki eski konut kredisi değerlerinden nasıl faydalanılabilir? 

Bu yıl okul çantaları en ucuz 1.000 TL'ye dolacak! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 75 yükseliş! 

Okulların açılmasına günler kala, velilerin okul alışverişi telaşları başladı. Kırtasiye malzemelerinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu sene bir okul çantasını doldurma maliyeti en az 1.000 TL olacak.

OECD, Türkiye'nin büyüme tahminini yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti!

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD), küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 2,7'ye ve Türkiye ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 2,8'den yüzde 3,6'ya yükseltti.

Uzmanı açıkladı… En düşük memur maaşında artış yüzde 75 olabilir!

Maaşlara Temmuz zammı için görüşmeler önümüzdeki günlerde başlıyor. SGK Uzmanı Murat Bal, memurların enflasyon farkı ödemesi ve 6 aylık sözleşme farkı alacaklarını belirterek, “En düşük memur maaşına yapılacak zam yüzde 75’i bulabilir” dedi.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatı yüzde 75 düştü!

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatında Mart ayında da gerileme meydana geldi. Mart'ta İsviçre'den yapılan altın ithalatı yüzde 75 düşüşe geçti. 

ABD'de mortgage faizleri 6,71'den yüzde 6,48'e geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,71'den yüzde 6,48'e geriledi.

Bakan Kirişçi, çiftçilere peş peşe müjdeyi verdi! Yüzde 75 hibe desteği başlıyor! 81 ilde verilecek!

Çiftçilere yönelik yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Devlet tarafından sağlanan hibe açıklamaları Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi. Bakan Kirişçi yüzde 75 hibe desteğinin verileceğini ve 81 ilde geçerli olduğunu duyurdu.

Vestel\'den yüzde 75 tasarruflu klima Haberi

Vestel\'den yüzde 75 tasarruflu klima

Vestel'in oda sıcaklığına göre kendisini ayarlayarak elektrik harcayan A enerji sınıfı ürünü Platinum A Inverter Klima modeli hem ideal ortam sıcaklığı hem de diğer elektrikli ısıtma yöntemlerine göre yüzde 75'e varan elektrik tasarrufu sağlıyor. 
 
Ürün eksi 15 derecede bile çalışabiliyor. Klimada bulunan uyku modu, ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku esnasında rahatsız etmeyecek seviyeye otomatik olarak ayarlıyor. Üçlü filtreleme sistemine de sahip klima, ev ve işte sağlıklı bir hava ortamı sağlıyor. Negatif iyon teknolojisi günlük hayatın yorgunluğunu...