18 / 05 / 2024

Veysel Aslantaş türkiye mimari çalışmaları

Veysel Aslantaş türkiye mimari çalışmaları

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, "Şehirlere bakıyorsunuz, sanki yer altında yaşayan bir canavarın yeryüzüne ulaşmış dişleri gibi. İnanın bugün mağaralarda yaşamaya kalksak daha az ruhi sıkıntı çekeriz." dedi.

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Türkiye'nin 223. tabiat parkı Mardin'de ilan edildi!

Mardin'in Derik ilçesinde GAP Şelalesi Tabiat Parkı'nın bulunduğu 527 dekarlık alan, Bakan Veysel Eroğlu'nun imzası ile koruma altına alındı. Park, Türkiye'nin 223. tabiat parkı ilan edildi...

Türkiye’de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demiri satılıyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, Türkiye'de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demirinin satıldığını dile getirdi.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Türkiye'de Hes projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "HES'ler Türkiye'de elektriğin sigortasıdır. Baraj ve hidroelektrik santralleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kilis'teki 5 tesisin temel atma töreninde açıklama yaptı. Eroğlu, "Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz" dedi.

Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'nin maliyeti 1 milyar 600 milyon lira ama Kıbrıs bizim canımız. Her şey onun için feda olsun. Daha güzel şeyler yapacağız" dedi.

Kıbrıs projesinde Türkiye açısından sorun yok!

Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye açısından proje konusunda her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, “Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

Türkiye dünyada hidroelektrik santralleri konusunda ilk 3'te!

Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin dünyada hidroelektrik santralleri konusunda ilk üçe girdiğini belirtti.

20 Temmuz'da Türkiye'den KKTC'ye su iletilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'KKTC İçmesuyu Temini Projesi kapsamında, 20 Temmuz Barış Harekatı'nın yıl dönümünde, Türkiye'den KKTC'ye su iletilecek' dedi.

İşte Türkiye'yi uçuracak dev projeler!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'Bu yüzden tarım alanlarımızı sulayarak en yüksek verimi almak zorundayız. Türkiye’de uygulamaya koyduğumuz bölgesel sulama projeleri bu açıdan çok önemli' dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

Veysel Aslantaş türkiye mimari çalışmaları Haberi

Veysel Aslantaş türkiye mimari çalışmaları

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, "Şehirlere bakıyorsunuz, sanki yer altında yaşayan bir canavarın yeryüzüne ulaşmış dişleri gibi. İnanın bugün mağaralarda yaşamaya kalksak daha az ruhi sıkıntı çekeriz." dedi.


Aslantaş, Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 4. Çevre Tasarım Kongresi'nin açılışında yaptığı konuşmada, insanın, çevresini etkileyen ve çevresinden etkilenen bir varlık olduğuna işaret etti.


Toprak yoldan asfalt yola geçmenin bile fert ve cemiyet üzerinde tesiri olduğunu vurgulayan Aslantaş, iyi veya kötü her ne yapılırsa yapılsın etkilerinin er geç görüleceğini kaydetti.


Aslantaş, günümüzdeki yapılaşmanın hem tarihi çevrede hem de şehirlerde ciddi bir dejenerasyon meydana getirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:


"Bunlar bizim dışımızda, bizim haricimizde gelişmiş, mantar gibi ortaya çıkmış şehirler değil. Bunları biz inşa ettik. Biz, 'önce dışımızı imar edelim' derken...