28 / 04 / 2024

veysel eroğlu aydın ziyareti

veysel eroğlu aydın ziyareti

Aydın'ın Söke ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi temel atma törenine katılan Eroğlu, konuşmasında, son 10 yılda 99 üniversite ve sayısız fakülte açtıklarını belirtti...

Veysel Eroğlu Urla villalarıyla ilgili açıklama yaptı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir gazetecinin İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay'ın İzmir'de Urla ilçesindeki villalarla ilgili açıklamalarıyla ilgili sorusuna, şu yanıtı verdi...

Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ismini taşıyan 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun inşaatını inceledi.

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Aydın Buharkent'e yeni mesire alanı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Buharkent'teki 19 dönümlük bir araziyi Buharkent Belediyesi’ne kiralayarak mesire alanı yapılmasına izin verdi

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarına daha hızlı müdahalede bulunmak amacıyla 2019 yılına kadar, 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacağını bildirdi.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu: Yatırım ortamı iyileştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Veysel Eroğlu “İşadamlarının işlerini kolay kılmak lazım. Tüm süreçleri hızlandırıp kazmayı vur demek lazım. Biz diyoruz ki bürokratik işlemleri azaltalım. Tüm işler bir kurumda toplansın” dedi.

veysel eroğlu aydın ziyareti Haberi

veysel eroğlu aydın ziyareti


Aydın'ın Söke ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, konuşmasında, son 10 yılda 99 üniversite ve sayısız fakülte açtıklarını belirtti.


Üniversitesi olmayan il kalmadığına işaret eden Eroğlu, şunları söyledi:


"Biz, büyük bir milletiz. Büyük bir milletin de büyük hedefleri olur. Ecdadımıza layık olmamız için geleceğe emin adımlarla ilerlememiz lazım. Büyük hedefleri ancak çok iyi yetişmiş nesillerle yakalayabiliriz. Bu yüzden en büyük desteği, eğitime veriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çok büyük gayret sarf ediyoruz. Biz, gençlerimize güveniyoruz. Dünyaya kazık çakacak halimiz yok. Eğitimde daha büyük adımlar atılacak. Üniversitelerimiz bizim gurur kaynağımız."


Eroğlu, mimarlık ve tasarım fakültelerinin artması gerektiğini ifade ederek, "Artık şehirlerimizde estetiğe çok büyük önem vermemiz lazım. Mühendislikte 3 prensip...