06 / 05 / 2024

Veysel Ulusoy

Veysel Ulusoy

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Ekonomist Veysel Ulusoy’dan şoke eden iddia! Dolar için hangi operasyonun yapıldığını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın GES açıklamasının ardından dolardaki hareketlilikle ilgili Ekonomi Profesörü Veysel Ulusoy’dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Uzmanı açıkladı: Bunu yapmasalar dolar 40 lirayı geçmişti

Seçime sayılı günler kala döviz kurlarındaki yükseliş sürerken, dolar yeni zirvesini gördü. Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, dolar kurunun baskılandığını söyleyerek, doları rayında tutmanın bir maliyeti olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Veysel Ulusoy'dan çok çarpıcı dolar kuru tahmini geldi: 'Her durumda sonuç vahim'

Prof. Dr. Veysel Ulusoy resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar kuru ile ilgili çok çarpıcı bir değerlendirme yaptı. Veysel Ulusoy paylaşımında "Her durumda sonuç vahim" ifadelerini kullandı.

Prof. Veysel Ulusoy'dan enflasyon açıklaması! Anladık mı gerçek enflasyon oranını şimdi?

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nın (ENAG) kurucusu Veysel Ulusoy, sosyal medya hesabı X'ten bütçe rakamlarına değinerek gerçek enflasyon rakamını açıkladı.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Ekonomist Veysel Ulusoy’dan şoke eden iddia! Dolar için hangi operasyonun yapıldığını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın GES açıklamasının ardından dolardaki hareketlilikle ilgili Ekonomi Profesörü Veysel Ulusoy’dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Faiz indiriminin Kanal İstanbul projesiyle ilgisi var mı?

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, faiz indirimlerini değerlendirdi. Veysel Ulusoy, "Yaşanan tam anlamıyla Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi" dedi.

Veysel Yayan: İnşaatta daralma olursa demir-çelik de etkilenecek!

Kur yükselişi ve yüksek oynaklık hesapları değiştiriyor. DÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan, “İhracat artarsa bunu tutturmak mümkün. İçerde daralma olursa bundan etkileniriz. İnşaat tarafı daralabilir" dedi

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, sitede bahçeli ev arıyor!

Medcezir’de başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy artık ilişkilerini gizlemiyor.İki sevgilinin şehirden uzak, güvenlikli bir sitede, bahçeli ve eşyalı bir ev aradığı iddia ediliyor.

Afyonkarahisarlı esnaflar Veysel Eroğlu'ndan hatıra ormanı oluşturulmasını istedi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümet olarak Türkiye için büyük düşündüklerini belirterek, "Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz" dedi...

Yılmaz Ulusoy kimdir?

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy kimdir? Yılmaz Ulusoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Yılmaz Ulusoy'un biyografisi ve Yılmaz Ulusoy İnşaat...

Veysel Eroğlu: Önümüzdeki mevsimde arka arkaya temel atma merasimi yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'Çok sayıda hayal edilemeyecek baraj ve göletleri yaptık. Bunları sessiz sedasız hızlı bir şekilde bitirdik. Önümüzdeki mevsimde arka arkaya temel atma merasimi yapacağız' dedi...

Veysel Tiryaki: Altındağ Belediyesi'nin bütçesi çok güçlü!

Veysel Tiryaki Ankra Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi modelini, kentsel dönüşüm çalışmaların,. Altındağ genelinde uyguladıkları kültürel ve sosyal çalışmaları da fotoğraflar eşliğinde Cuma Konferansları'nda katılımcılarla paylaştı.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Tuzla'da ev kiraladı!

Star Gazeetsi'nin haberine göre Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Tuzla'da ev kiraladı. İddiaya göre Dizinin çekildiği İstanbul Tuzla'da villa kiralayan çiftin, aşk yuvasının 4 bin liralık kirasını Çağatay Ulusoy ödüyor...

Veysel Ulusoy Haberi

Veysel Ulusoy

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, Türkiye ekonomisinin pusulasının 2018'de şaştığını ve 5 yıldır devam ettiğini belirtti. Türkiye'nin mevcut durumunun fakirliği derinleştiren "ekonomik buhran" olarak değerlendiren Ulusoy "Ekonomimizde yaşadığımızı hiçbir kriz veya bunalımda Türkiye açlığı ve fakirliği konuşmadı" dedi. 

Halk TV'den İpek Özbey'e konuşan Ulusoy şu demeçleri verdi:

AÇLIK SINIRI 12 BİN LİRADAN AŞAĞIDA DEĞİL 

"Bugünlerde çok konuşulan açlık sınırı hesabıyla başlayalım. Açlık sınırı nasıl hesaplanır, sizin hesabınız kaç diyor?

Açlık sınırı dört kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarını kapsayan bir parasal eşik noktasıdır. Örneğin peynir, yoğurt, tavuk eti, kırmızı et, balık, meyve, sebze ve bakliyat, un, ekmek, makarna ve pirinçten oluşan sepetin fiyatı ve fiyat değişimini ifade eder. ENAG olarak bunu ayrı bir endeks olarak vermiyoruz ama bu sınırın 12...