29 / 04 / 2024

Vezirköprü yatırımları 2015

Vezirköprü yatırımları 2015

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm değeri yüksek tarihi ilçelerinden Vezirköprü’de 1 yılda 8 milyon 600 bin TL’lik yatırım yaptı.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Bosna Hersek'teki Türk yatırımları ne durumda?

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticareti geliştirmek ve Bosna Hersek'teki Türk yatırımlarını arttırmak amacıyla 2010 yılında kurulan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı, faaliyetleriyle iki ülke arasında "köprü" vazifesi görüyor.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Ankara'daki sanayi bölgelerine 311 milyonluk yatırım yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, 2012-2015 arasında, başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi ile 14 sanayi sitesine 311 milyon TL'lik yol, asfalt, kaldırım, bordür ve köprü yatırımları yaptı.

Vezirköprü yatırımları 2015 Haberi

Vezirköprü yatırımları 2015

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm değeri yüksek tarihi ilçelerinden Vezirköprü’de 1 yılda 8 milyon 600 bin TL’lik yatırım yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçede bugüne kadar görülmemiş yatırımlara imza atarken, SASKİ Genel Müdürlüğü de kırsal mahalleleri su ve kanalizasyon şebekelerine kavuşturuyor. Osmanlı İmparatorluğu döneminde görev yapan sadrazamlarıyla ünlü Samsun’un 5. büyük ilçesi Vezirköprü, Türkiye’nin de en fazla köye sahip ilçesi olma özelliğini taşıyor. Köylerle birlikte 107 bin kişinin yaşadığı ilçenin tarihi, milattan önce 2000 yıllarına dayanıyor. Milli Mücadele döneminde de önemli bir misyon üstlenmesine rağmen kamu alt yapı yatırımları bakımından geri kalan Vezirköprü, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden dizayn ediliyor. Belediyenin fen işleri ve SASKİ ekiplerinin yatırımları ile ilçe, alt yapıda adeta çağ atlıyor. Tüm ilçelerde olduğu...