27 / 07 / 2024

Vezirköprü yatırımları

Vezirköprü yatırımları

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Bosna Hersek'teki Türk yatırımları ne durumda?

Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ticareti geliştirmek ve Bosna Hersek'teki Türk yatırımlarını arttırmak amacıyla 2010 yılında kurulan Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı, faaliyetleriyle iki ülke arasında "köprü" vazifesi görüyor.

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

Antalya Serik'e imar planı ile önemli yatırımlar yapılacak!

Türel;''Duble yollar ile Belek'e gideceksiniz, köprülü kavşaklar ile Antalya'ya kesintisiz ulaşacaksınız. İmar planı ile çok önemli yatırımlar alacaksınız'' şeklinde konuştu.

Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine otel yatırımlarına soyundu!

Üçüncü köprü yapımıyla birlikte İstanbul 'da 5 yıldızlı otel yatırımları da hız kazandı. Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine 5 yıldızlı otel yatırımlarını tercih etti...

Üçüncü köprüye yakınlığıyla Göktürk'e yatırımlar artıyor!

İstanbul’un en seçkin yerleşim bölgelerinin arasında gelen ve çoğunlukla beyaz yakalı çalışanların tercihi olan Göktürk, yeni havalimanı ile üçüncü köprü başta olmak üzere şehre yapılacak mega projelere yakınlığı bakımından yatırımlar artıyor...

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Vezirköprü yatırımları Haberi

Vezirköprü yatırımları

Hurdacı ve keresteci sitesi kurulması amacıyla kurulan kooperatifin başkanı Zekeriya Düşünmez ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i ziyaret etti.


Çanaklı Mahallesi Şehiraltı mevkisinde 12 dönüm araziyi satın alan kooperatif yönetimi, sitenin yapımı için belediyeden imar düzenlemesi talebinde bulundu.


Başkan Edis, 9 esnafın bir araya gelerek kooperatif kurduğunu, site yapmak amacıyla arazi satın aldıklarını söyledi.


Satın alınan arazi hakkında kamu yararı kararı çıkarılarak imar planında değişiklik yapacaklarını bildiren Edis, "Gelecek yıl mart ayına kadar işlemlerimizi tamamlayarak inşaata başlayacak konuma getirmeyi hedefliyoruz. Yapılması planlanan Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi tamamlandığında şehir içinde kalan ve ayrı yerlerdeki iş yerleri burada toplanacak." dedi.


Haber...