03 / 05 / 2024

via green bayraktar fiyat

via green bayraktar fiyat

Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaat ’ın Ankara’daki yeş il bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

VİA, 3 yıl sadece Türkiye'ye yatırım yapacak!

Via'nın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar," ABD başta olmak üzere yurtdışındaki bu planlarımızı 36 ay süreyle durdurma kararı aldık. Elimizi taşın altına koymam gerektiğine karar verdik. 3 yıl bütün yatırımlarımız Türkiye'ye; ülkemize olacak..." diye konuştu.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

Via GYO'dan 5 yılda 5 milyar TL'lik yatırım!

Via GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “5 yılda 5 milyar TL yatırım yaptık. Geçen yıl 80 milyon kişi ağırladık. Vialand’ı Rusya’ya götürmek için çok yol almıştık ancak uçak krizine takıldık” dedi

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Via Properties, Via GYO oldu!

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Liva Green'in yeni şubesi Ankara'da açıldı!

Başkent'in köklü pastaneleri arasında yer alan Liva'nın yeni şubesi, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Via Green'de açıldı.

Via Twins ruhsatsız mı?

Gökdelenin sahibi Bayraktar İnşaat firmasının Via Twins ismini verdiği binayı yapı kullanma izin belgesi (iskan izni) olmadan devlete kiraladığı, bu nedenle binanın yasalara aykırı şekilde kaçak kullanıldığı öğrenildi.

Via Twins projesi Mart sonuna kadar kampanyada!

Bayraktar İnşaat'ın 'Business Class' konsepti ile Ankara'da gerçekleştirdiği Via Twins Projesi'nin tanıtıma özel avantajlı fiyatlarla satışı Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

via green bayraktar fiyat Haberi

via green bayraktar fiyat


Portföyünde 2 HES ve bir güneş enerjisi santrali yatırımı bulunan Bayraktar İnşaat’ın gayrimenkul alanındaki yatırımları da artıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki Crowne Plaza Asia projesini tamamlayan şirket, Ankara’da tamamladığı yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlayan iş merkezi Via Green’de satışlar başladı. 128 ofis, 2 restoran, 6 kafe, 2 dükkan ve 3 mağazanın yer aldığı Via Green projesindeki ofislerin büyüklüğü 60 metrekare ile 386 metrekare arasında değişiyor. Sabiha Gökçen Havalimanı yanındaki Crowne Plaza Asia projesini bitiren, Tuzla’da ise Sea World projesine hazırlanan Bayraktar İnşaat, son projesini Ankara’da tamamladı.


Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, 1953 yılında kurulan şirketin, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösterdiğini bildirdi. Her biri marka haline gelen 2 milyon metrekareyi aşan üstyapı projelerinin yatırımlarını...