05 / 05 / 2024

Vialand AVM indirim kuponu

Vialand AVM indirim kuponu

9 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Vialand AVM'den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Vialand Tema Park biletlerinde geçerli olacak % 10 indirim kuponu kazanacak.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor projesinde satışlar devam ediyor. Ofis, AVM ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

17 dakikada şarj olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro 'ya görülmemiş indirim! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’ya görülmemiş bir indirim yaptı. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

AVM'lerden yüzde 60 kira indirimi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM kiralarında en az yüzde 60 indirim yapılması gerektiğini söyledi.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Carousel AVM'den mağaza kiralarına indirim!

Carousel AVM, ocak-mart döneminde mağaza kiralarında yüzde 40 ile yüzde 60 arasında indirim uugulayacak...

Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 25 indirim yapılacak!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Ağustos 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

TSKB GYO'dan Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 40 indirim!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Temmuz 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 40 oranında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

Vialand AVM indirim kuponu Haberi

Vialand AVM indirim kuponu


Vialand AVM, 1. yaşının coşkusuna ziyaretçilerini de ortak edeceği, eğlence dolu bir kampanya gerçekleştiriyor, 9 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Vialand AVM'den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Vialand Tema Park biletlerinde geçerli olacak % 10 indirim kuponu kazanacak. "Anneler Günü" de yaklaşırken bu fırsattan yararlanmak isteyenler, alışveriş fişleri ile birlikte Vialand AVM danışmasına giderek, indirim kuponunu teslim alabilecek. Kampanya süresince geçerli olacak olan indirim kuponları, dünyanın eğlencesinin kapılarını Vialand ziyaretçileri için aralayacak. 100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan Vialand'in içindeki Vialand AVM, 200'ün üzerindeki mağazasıyla, eğlence ve alışveriş zevkini bir arada sunmaya devam...