03 / 05 / 2024

Vialand de Hedef 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak

Vialand de Hedef 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak

30 milyon ziyaretçi Vialand, dünya standartlarında bir tema parkı, açık ve kapalı alışveriş caddeleri, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk eğlence ve yaşam entegre alanı olarak fark yaratmaya devam ediyor.

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Elon Musk bu kez de dev ilaç firmasını hedef aldı! Ortalık fena karıştı!

Son dönemlerde dünya gündemini en fazla meşgul eden isim olan Elon Musk, yaptığı ifşalara bir yenisini ekledi. Dünyanın en zengin iş insanlarından ve SapecX, Twitter ve Tesla’nın sahibi olan Musk, bu kez de dev ilaç üreticisi Pfizer’i hedefe aldı ve bakın gündemi sarsacak hangi iddialarda bulundu…

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yeşil kalkınma için 12 hedef!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum gelecek dönemde yapacakları 12 maddelik hedeflerini açıkladı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Emlak Konut GYO, 2021'de 11 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO 2021'in 3. çeyreğinde 9.3 milyar TL'lik satış yaptı. 2021'de yüzde 76, 2022'de yüzde 65 oranında ön satış hedefleyen Emlak Konut GYO, yıl sonu için hedef satış rakamını 11 milyar TL olarak açıkladı.

Yabancıya gayrimenkul satışında hedef değişti!

Türkiye’nin yabancıya konut satışında büyük pay sahibi Çin'in, Türkiye’deki gayrimenkul alımı 2021’de yavaşladı. Peki yabancıya konut satışlarında neler hedefleniyor?

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Vialand de Hedef 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak Haberi

Vialand de Hedef 2015 yılında 30 milyon ziyaretçi ağırlamak

Vialand'in de yanı başında olan Vialand AVM, sadece alışveriş değil bir yaşam merkezi olarak da ön plana çıkıyor. Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinin mimarisi, hepsi birbirinden avantajlı farklı mağaza cephelerine sahip olacak şekilde tasarlanmış. Vialand'in bu perakende dünyasında tekstilden gıdaya ve eğlenceden sergi alanlarının yanı sıra, dünya ve Türk mutfağından seçkin lezzetler, restoranlar, farklı damak tatlarında ziyaretçileri memnun eden birçok seçenek de yer alıyor. 

2013 Mayıs ayında ziyaretçilere kapılarını açan Vialand; sürekli gelişen, değişen ve sektöründe öncü perakende markalarıyla her geçen gün büyüyor. Vialand 360 derece perakendecilik anlayışıyla AVM ve Temapark için çapraz müşteri profillerini bir araya getiriyor. 

Bunun yanı sıra Türkiye'de hiç şubesi olmayan özellikle Ortadoğu pazarında yer alan markaların ilk şubesi Vialand'de yer alıyor. 


Vialand'den yapılan açıklamada, "2014 yılı...