05 / 05 / 2024

Vialand kazakistan ve pakistan

Vialand kazakistan ve pakistan

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Kazakistan’da tarım arazilerinin yabancılara satılması ve kiralanması yasaklandı!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkede tarımsal amaçlı kullanılan arazilerin yabancıya satılmasını ve kiralanmasını yasaklamayı öngören yasaya onay verdi.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Kazakistan'da yıl sonuna kadar işletmelerden kira alınmayacak! 

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında yaptığı konuşmada küçük ve orta ölçekli 700 binden fazka işletmelerden yıl sonuna kadar kira alınmayacağını açıkladı. 

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

Kazakistan'dan Türk inşaat şirketlerine yatırım çağrısı!

Kazakistan'da 2025 yılına kadar 24 bin kilometrelik yol ve 20 yeni hastanenin inşasının hedeflendiği bunun Türk inşaat ve sağlık sektörü şirketleri için büyük fırsatlar sunduğu bildirildi.

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

Kazakistan'da inşaat alanında faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarına izin verildi!

Kazakistan'da bugün itibarıyla ülkedeki ulaştırma, depolama, tarım, otomobil, inşaat ve finans alanında faaliyet gösteren işletmelerin sıhhi kurallara sıkı bir biçimde uyulması şartıyla çalışmasına izin verildi.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verilecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

Kazakistan'da inşaat şirketleri çalışmaya başlayacak!

Kazakistan'da, koronavirüs hastası sayısı 1757 oldu. Ülkenin Nur Sultan ve Almatı şehirlerinde inşaat şirketlerinin koronavirüs tedbirlerini eksiksiz uygulaması koşuluyla çalışmasına izin verildi...

Vialand kazakistan ve pakistan Haberi

Vialand kazakistan ve pakistan


20 milyon $'lık yeni makine yatırımı Bu sezona yönelik olarak dünyanın en hızlı 4'üncü roller coaster'i Nefeskesen ve Fatih'in Rüyası'nı 40 milyon dolarlık yatırımla hizmete soktuklarını belirten Tolga Alişoğlu, gelecek yıl için de 20 milyon dolarlık makine siparişi vereceklerini kaydetti. Alişoğlu, "Geniş alanlarımız var. ilgi derecesine göre bazı makineler kalacak. Siparişleri ağustosta vereceğiz" dedi.

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi Kendi karakterlerini yaratıp Disneyland gibi mağazalaşacak Dünyada eğlence aktiviteleri anlamında yerinde mağazaları bulunuyor. Bu alanda çizgi filmlerini hayata geçireceğiz. Çarpan lider olan Disneyland'in yıllık 36 milyar dolar belli aşamadan sonra çok gelir etmeye etkisiyle birlikte değişik alanlarla ciddi paralar olan gelirlerinin içinde...