04 / 05 / 2024

Viaport Marina son durum

Viaport Marina son durum

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Marina açılışa gün sayıyor!

İstanbul Tuzla’ya akvaryumlu, lunaparklı bir marina geliyor. Toplam 1 milyar TL’ye mal olacak Viaport Marina, çipura balığı şeklinde tasarlanmış. Marina, 750 yata ev sahipliği yapacak

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Marina sektörü kirayı cirodan vermek istiyor!

Son beş yılda marina kapasitesi yüzde 24 büyüdü. Ancak pazardan hizmet alan tekne sayısındaki artış yüzde 5 ile sınırlı kaldı. Fazla kapasitenin sıkıntıya neden olacağına dikkat çeken marina sektörü, ciro üzerinden belirlenecek yüzde oranında kira vermek istiyor.

Marina Ankara'da yüzde 5 peşinatla!

Marina Ankara projesinde 4 bin 550 TL taksitle daire sahibi olunuyor. Marina Ankara kampanyasında son gün 15 Haziran olarak belirlendi. 

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Marina Ankara'da son 32 daire satışta!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyle sınırlı kampanyada son 32 daire satışta. Projede 100 ay vade ve yüzde 0 vade farkı imkanı bulunuyor.

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Viaport Marina son durum Haberi

Viaport Marina son durum

Via Properties tarafından hayata geçirilen Viaport Marina projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da, Yalova'ya 7,8 ve adalara 8 mil uzaklıkta bulunuyor. 


Tuzla Viaport Marina iletişim numarası 0532 755 1 842 olarak belirlendi. Proje alışveriş adası, roller coasterlan ile 35 oyuncak ünitesi ve tema parkından meydana geliyor. 


Toplamda 750 yat kapasiteli marinasına sahip Viaport Marina denizin üzerinde, 1 milyar lira yatırım bedeliyle inşa edildi. Proje yılda 25 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlamayı planlıyor.


Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina Tuzla'nın içerisinde yer alan akvaryum ve otel ise 2016 yaz sezonunda ziyaretçilerle buluşacak.


Tuzla Viaport Marina iletişim

Telefon: 0532 755 1 842

Web: www.viaportmarina.com

Özge...