21 / 05 / 2024

viaport outlet nerede

viaport outlet nerede

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava alışveriş merkezi Via Port Outlet Shopping'te yaz konserleri başlıyor...

Viaport Asia büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük outlet alışveriş merkezleri arasında yer alan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Media Markt, Viaport Asia’da mağaza açtı

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken “Outlet” yaşam merkezlerinden biri olan Viaport Asia büyümeye devam ediyor. Dünyanın en önemli elektronik marketlerinden biri olan Media Markt 3 bin 200 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını Viaport Asia’da açtı.

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

Beymen Outlet, Viaport'ta açıldı!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Viaport Venezia AVM nerede?

Türkiye'nin Venedik konseptiyle tasarlanan "ilk" yaşam merkezi olarak tasarlanan Viaport Venezia AVM bugün açıldı. AVM içerisinde toplam 142 mağaza bulunuyor. Peki Viaport Venezia AVM nerede?

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport ABD'de ikinci AVM'sini aldı!

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport ABD'deki ikinci yılında ikinci alışveriş merkezini de bünyesine kattı.

Viaport Marina nerede?

Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina projesi Via Properties imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" slonanıyla tanıtılıyor. Peki Viaport Marina nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor!

Nisan ayında açılışı yapılacak olan Viaport Venezia AVM'de kiralamalar sürüyor. Viaport'un Kurtköy'de hayata geçirdiği outlet konseptinin hayat bulduğu projede 180 mağaza yer alıyor. AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport'un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa'da açılacak!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

viaport outlet nerede Haberi

viaport outlet nerede

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava alışveriş merkezi Via Port Outlet Shopping, beşinci yılını yaz boyunca devam edecek ünlü sanatçıların konserleriyle kutlayacak. Via Port Outlet Shopping ziyaretçileri, 12 Temmuz- 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek birbirinden renkli konserlerle müzik dolu bir yaz geçirecek.


Kapılarını ilk olarak 2008 yılında ziyaretçilerine açan Via Port Outlet Shopping beşinci yılını; 12 Temmuz'da Göksel, 26 Temmuz'da Gökhan Türkmen, 16 Ağustos'ta Murat Dalkılıç, 23 Ağustos'ta Fettah Can ve 6 Eylül'de gerçekleşecek Gülşen konserleriyle kutlayacak.


Via Port Outlet Shopping'in ziyaretçileri, büyük küçük herkesin severek dinlediği ünlü sanatçıların konserleriyle yaz boyu müziğe...