03 / 05 / 2024

Victor Bikkenev konyaaltı yatırımları

Victor Bikkenev konyaaltı yatırımları

ANTALYA’da iki ayrı Rus okulu bulunan iş adamı Victor Bikkenev, Konyaaltı İlçesi’nde 6 bin metrekaresi kapalı 7 bin 500 metrekare alanda 10 milyon TL’lik yatırımla yeni bir kampüs inşa etti.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya Konyaaltı'nda emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Antalya'ya bağlı Konyaaltı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Konyaaltı'nda 10.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Arapsuyu Mahallesi, 7649 ada 1 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 389 bin TL'ye satıyor. 

Victor Bikkenev konyaaltı yatırımları Haberi

Victor Bikkenev konyaaltı yatırımları

Rusya’daki ekonomik krizle başlayan ve geçen yıl Rus uçağının düşürülmesi, terör olayları gibi nedenlerle çok kötü bir sezon geçiren Antalya’da, Rus iş adamı Victor Bikkenev, ’eğitim turizmi’ adı altında yeni bir yatırıma imza attı. 16 yıl önce, Antalya’da yaşayan Rus vatandaşların çocuklarının Rusya Eğitim Bakanlığı müfredatına göre eğitim gördüğü Özel Rusya Uluslararası Okulu’nu açan iş adamı Victor Bikkenev, 10 yıl önce de yüksekokul düzeyinde Antalya International College of Tourism kurmuştu.

’Eğitim turizmi’ ile Kazakistan ağırlıklı olmak üzere Rusya, Azerbaycan ve diğer eski Sovyet ülkeleriyle Hindistan, Pakistan, Nijerya, İran gibi ülkelerden öğrenciler, eğitim için Antalya’ya geliyor. Mezun olanlara özel öğretim kurumu statüsünde diploma veriliyor. 

İki okulu da Lara’daki kiralık binada faaliyet gösteren iş adamı Bikkenev, Konyaaltı İlçesi Hurma bölgesinde 6 bin metrekaresi...