01 / 05 / 2024

Victorias Secret izmir mağazası

Victorias Secret izmir mağazası

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Victoria's Secret Agora AVM'de mağaza açıyor!

Victoria's Secret'ın ikonik imzalı kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarları Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşuyor.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Victorias Secret izmir mağazası Haberi

Victorias Secret izmir mağazası

Moda ve güzellik konusunda dünya çapında bir fenomen olan Victoria’s Secret, ikonik kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarlarını içeren Beauty & Accessories konseptli mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’de 8. mağazasını açılışını İzmir Forum Bornova alışveriş merkezinde gerçekleştirdi.


İzmir’in gözde alışveriş merkezi Forum Bornova’da 3 Eylül Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayan mağaza, Victoria’s Secret imza renkleri pembe ve siyah ağırlıklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Alışveriş merkezinin zemin katında moda severlerle buluşan Forum Bornova mağazası markanın İzmir’e ilk yatırımı olma özelliğini taşıyor.


İzmir’in ilk Victoria’s Secret Beauty & Accessories konseptli mağazasının ürün gamında; markanın ödüllü parfümleri, vücut bakım ve güzellik ürünleri, aksesuarlar ve seçili alt iç giyim koleksiyonu...