04 / 05 / 2024

vietnam tünel göçük işçi

vietnam tünel göçük işçi

VİETNAM'da hidroelektrik santralı inşaat alanında bir tünelin çökmesi sonucu 12 işçinin mahsur kaldığı bildirildi. Proje Müdürü Pham Dinh Hieu, "12 işçi mahsur kaldı. 20 işçi de yara almadan kurtuldu" diye konuştu.

Tüketici güven endeksi aylık bazda yüzde 4,4 artarak 74,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici güven endeksi Ekim ayında aylık bazda yüzde 4,4 artış göstererek 74,6'ya çıktı.

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

ABD'de tüketici güveni 9 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de Conference Board Tüketici Güven Endeksi, Nisan ayında aylık bazda 2,7 puan azaldı ve 101,3'e indi.

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

ABD'de tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesine düştü. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

vietnam tünel göçük işçi Haberi

vietnam tünel göçük işçi

VİETNAM'da hidroelektrik santralı inşaat alanında bir tünelin çökmesi sonucu 12 işçinin mahsur kaldığı bildirildi. Proje Müdürü Pham Dinh Hieu, "12 işçi mahsur kaldı. 20 işçi de yara almadan kurtuldu" diye konuştu. 

Kurtarma ekiplerinin mahsur kalan işçilere oksijen sorunu yaşamamaları için büyük kompresörlerle hava pompaladığı...