03 / 05 / 2024

Viko uygulamaları

Viko uygulamaları

Sürdürülebilirliği kurumsal değerleri arasında ele alan kuruluş, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor.

Bu uygulamalar 'Kirada evin mi var derdin var' dedirtiyor! Ev sahipleri dikkat!

Ev sahipleri, kiracılarıyla tahliye ve kira artış oranı konusunda anlaşmazlıklar yaşıyor. 8 bin 129 takipçili Hukukbil isimli kullanıcı, 'Kirada evin mi var derdin var' dedirten uygulamaları sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Konut satışlarını bankaların kredi uygulamaları frenliyor!

Konut satışlarındaki düşüş devam ederken sektör temsilcileri bu düşüş trendinin sebepleri arasında bankaların kredi uygulamalarının da bulunduğunu kaydediyor.

Bu uygulamaları telefonunuzdan silin! Şarjınızı sonuna kadar indiriyor!

Hangi uygulamalar akıllı telefonlarınızın şarjını en hızlı tüketir? İşte pil ömrünü en çok etkileyen uygulamalar...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Deprem veya herhangi bir doğal afette hayat kurtaran mobil uygulamalar! Herkesin cebinde olmalı, üstelik ücretsiz!

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından iletişim önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ancak herhangi bir doğal afet sırasında internet olmasa da cep telefonlarımıza indireceğimiz bazı uygulamalar ile sevdiklerimize ulaşmak mümkün.

Turizmde sil baştan! Bu uygulamalar artık zorunlu olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı, turizm sektörünün Yeşil Mutabakat uygulamalarına hazırlanabilmesi için ‘Türkiye Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’ni belirledi.

Tüketici kredilerinde yeni dönem! Bankaların keyfi uygulamaları son bulacak

Bankaların kredi kullandırırken tüketiciye yönelik keyfi uygulamalarına son verecek düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı. Düzenlemeyle kredi kullanan aleyhinde uygulamalara son verilecek.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapex İnşaat Yapı Uygulamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aziz Fidan tarafından kuruldu.

Wisotech Enjeksiyon Teknolojileri Ve Uygulamaları Anonim Şirketi kuruldu!

Wisotech Enjeksiyon Teknolojileri Ve Uygulamaları Anonim Şirketi Sancaktepe'de Arman Kutluğ tarafından kuruldu.

Viko uygulamaları Haberi

Viko uygulamaları

İnsan ve doğa arasında kurulacak dengeli bağın sürdürülebilir yaşama katkı sağladığı inancı ile örnek uygulamalar gerçekleştiren VİKO, 2015 yılına da yine fark yaratan projelerle merhaba dedi. Sürdürülebilirliği kurumsal değerleri arasında ele alan kuruluş, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor. “Sürdürülebilir, aydınlık bir gelecek” yaklaşımı ile birçok proje gerçekleştiren VİKO, çalışanlarından oluşan Aydınlık Toplum Gönüllülerini projelerine dahil ederek maksimum etkiyi sağlamayı amaçlıyor.


Enerji Verimliliği İçin Kazak Giydiler, Ofislerin Isısını Düşürdüler… 


WWF Türkiye iş birliği ile Green Office Programı’nı hayata geçirerek, karbon emisyonu başta olmak üzere enerji tasarrufu, yenilenebilir kaynaklar, doğal kaynakların bilinçli kullanımı konularında çalışanlarında farkındalık yaratmayı hedefleyen VİKO, 2014 yılının son gününde de bu kapsamda anlamlı bir etkinliğe...