03 / 05 / 2024

villa kent arsa

villa kent arsa

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi...

2 ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak satış Nisan müjdesi! 

Başkent Milli Emlak ve Kozaklı Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 30 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar... 

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

Darülaceze, Kartal'da arsa ve villa satacak!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsa ve müstakil villayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Ankara'da 82 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından araştırılan Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımladı. Satışa çıkarılan arsalar arasında başkent Ankara'daki konut imarlı arsa da bulunuyor. 

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

villa kent arsa Haberi

villa kent arsa

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi. Hüseyin Aslan İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsaları büyük ilgi gördü ve yüzde 95'i satıldı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksit imkanı sunulan arsalar için fırsat bugün sona eriyor. 


Kampanyanın başladığı il günden itibaren yoğun ilgi gören Villakent arsaları koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunuldu. Bölgede kalan son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen arsalar için...