17 / 05 / 2024

villa otellere talep arttı mı

villa otellere talep arttı mı

Kovid-19 salgınıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihleri villa tipi otellerden yana oldu...

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ

Villa kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kovid-19 salgını ve uygulanan kısıtlamalar iki yıldır tüm vatandaşların ortak gündemi haline geldi. Kısıtlamalarla geçen kış aylarının gerginliğini herkes tatille atmak istiyor. Kalabalıktan uzak olmak amacıyla villa kiralamalarına talep arttı.

Kiralık villalarda talep patlaması!

Pandemi ve bayram tatili nedeniyle tatilcilerin villa tercihi son bulmuyor. Özellikle Antalya'da kiralık villalarda talep patlaması yaşanıyor. 

Villa kiralamalarında vurgunlar arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole olmak isteyen vatandaşların ilk tercihi villa kiralamak oldu. Artan talep fırsatçıları harekete geçirdi. Bu dönem de sahte villa kiralamaları artış kaydetti. 

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Koronavirüs salgınında villa turizmine talep arttı!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sürecinde yerli ve yabancı turistlerin Antalya’da bulunan villalara ilgisi arttı.

villa otellere talep arttı mı Haberi

villa otellere talep arttı mı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle çok sayıda tatilci, kalabalık oteller yerine villa tipi yapıları bulunan turistik tesisleri tercih ediyor.

Salgından etkilenen sektörlerin başında gelen turizmde, normalleşme süreciyle hareketlenme başladı. Anadolu Ajansı'ndan Yusuf Şahbaz'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığınca yayınlanan rehbere uygun önlemleri uygulayan tesislere ilk olarak iç pazardan talep gelirken, Haziran'ın sonundan itibaren de yurt dışı rezervasyonları gelmeye başladı.

Önceki yıllarda otellerin yıldız sayısına, denize yakınlığına, havuz büyüklüğüne göre tercih yapan tatilcilerin parametresine bu yıl salgın sebebiyle "koronavirüs önlemleri" de dahil oldu.

Bunların sonucunda geniş alana kurulu tesisler ile villa tipi hizmet sağlayan otellere taleplerde, "doğal sosyal mesafe imkanı" sağlamasından dolayı artış meydana geldi.

- "Villa tipi oteller avantajlı"

Albayrak Grubu Turizm Koordinatörü Harun Gençtürk, AA muhabirine, tatil yapmak isteyenlerin salgın sebebiyle kaygılı olduğunu...