02 / 05 / 2024

villa sevgi evi

villa sevgi evi

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı. Yeni evi için aylık 10 bin lira kira ödeyecek olan İynemli, villada 150 bin liralık tadilat yaptırdı.

Fransa'daki Villa Les Cedres'in fiyatı 415 milyon dolara düştü!

Dünyanın en pahalı evi Villa Les Cedres, bir türlü satılamayınca fiyatı düştü. 1.1 milyar dolara satışa çıkan malikane şimdi ise  415 milyon dolara satılıyor..

Dolandırıcılar Abant'ta olmayan evi kiraya verdiler!

9 günlük tatili fırsat bilen dolandırıcılar Abant’ta olmayan evi kiraya verdi. İnternete İtalya’dan bir villa fotoğrafı koyan dolandırıcılar ‘Bu villa Abant’ta’ diyerek vatandaşları kandırdı.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Dışı gecekondu, içi villa!

ABD'nin Denver kentinde yaşayan bir çift, gemi taşımacılığında kullanılan konteynerlerden bir villa yaptı. Libby ve Regan Foster, yedi yatak odası ve beş banyosu olan bu evi yapabilmek için bir yıl harcadı.

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi 2 Nisan'da hizmete açılacak!

DENİZLİ'nin turizm merkezlerinden Karahayıt Mahallesi'ndeki 60 yataklı, Villa Lycus Otel, 2 Nisan'dan itibaren 'Yaşlılar Oteli' olarak hizmet verecek. Otelde 55 ve üzeri yaşlardakiler konaklayabilecek.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

villa sevgi evi Haberi

villa sevgi evi

Sevgi evlerinde, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunduklarını ifade eden Mehmet Emin Çakan, şöyle konuştu: "Bakıma muhtaç ve kimsesiz çocuklarımızı sevgi evlerine aldık. Bakıcı annelerimiz, psikolog, sosyolog ve diğer meslek elemanlarımızla 7 gün 24 saat bu çocuklarımıza ev ortamında hizmet sunmaktayız. Okula giden ve gitmeyen çocuklarımız var. Okula gidenler sabah kahvaltısını yapıp servisle okula gidiyor. Okula gitmeyen çocuklarımızı da çeşitli el sanatlarına, dikiş nakış ve bilgisayar gibi kurslarımıza gönderiyoruz. Sevgi evlerimizin açtığı satranç kursu var. Diğer illerdeki sevgi evleri arasında satranç yarışması düzenlendi. Folklor ekibimiz var. Çocuklarımız mayıs ayı sonunda Denizli'de ilimizi temsilen folklor yarışmasına katılacak. Tiyatro eğitimi alanlar var.


Çocuklara yoğun ilgi


Çocukları istedikleri her türlü sosyal, sportif ve kültürel kursa gönderiyoruz. Her zaman başlarında meslek elemanlarımız, nöbetçi amirlerimiz ve...