29 / 04 / 2024

Villakent arsaları

Villakent arsaları

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi...

Ege-Koop'un Menemen'deki arsaları büyük ilgi gördü!

İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla göz kamaştıran Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsalar büyük ilgi gördü.

Ege Koop arsaları büyük talep gördü!

Ege-Koop'un, Menemen'de Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı beş gün içinde satıldı.Villakent'teki arsa kampanyası gerek İzmir gerekse Türkiye'nin birçok kentindeki yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü...

Gelişim Gayrimenkul Riva'daki arsalarını 28.2 milyon TL'ye sattı!

Gelişim Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret A.Ş., Beykoz İlçesi, Riva Göllü Köyü, Eskidamlar ve Sıtmapınarı mevkiilerinde bulunan arsalarını 28 milyon 200 bin TL bedelle sattı.

İstanbul-Kocaeli hattındaki arsalar lojistik yatırımıyla değerleniyor!

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul-Kocaeli hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu. Tüm projelerin tamamlanmasıyla 5 yıl içinde bölgede lojistik arzının 11.1 milyon metrekareye ulaşması bek

1988 yılında Boğaziçi'nde arsaların metrekaresi 1.5 milyon liraya satılıyormuş!

1988 yılında Boğaziçi sırtlarındaki arsaların değeri astronomik artış göstermiş. 1969 yılında çıkarılan kanunla 3-4 bin liradan gecekondu sahiplerine devredilen arsaların değeri 1988 yılında milyarla ölçülmeye başlanmış.

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

1983 yılında Boğaz'daki tapulu arsalar ''yeşil saha'' olmuş!

1983 yılında Milli Güvenlik Konseyi tarafından kabul edilen ''Boğaziçi Kanunu'na göre, Boğaz'da yeni inşaat yapımı yasaklanmış. Kanuna göre, üzerinde konut bulunan arsalar hariç her yer ''yeşil saha'' olmuş.

Arsalarını birleştirenler karlı çıkacak!

Yeni imar planında arsaların birleşmesi durumunda vatandaşların karşı çıkacağını belirten Barakazi, yeni imar planına göre, 4 kat izni verilen bazı yerlerde vatandaşların arsalarını birleştirmeleri durumunda binalara 5 kat izni vereceklerini söyledi.

Arsaların emlak vergisi 2015!

Belediye sınırları içinde Belediyece parsellenmiş arazi arsa sayılıyor. Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar Arazi Vergisine tabi tutuluyor. İşte arsaların emlak vergisi 2015 oranları..

Aksaray Organize Sanayi'de arsalar geri verilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmasında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yeni hazırlanan projede bütün dükkan sahiplerini dükkanlarını yıktıktan sonra mal sahiplerinin arsaları verilecek.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Yabancı şirketlerin arsalarının imar planları 10 yıl değişmeyecek!

İmar Kanunu'nu değiştirecek tasarı ile yeni teknoloji getiren, büyük ölçekli veya katma değeri yüksek yabancı yatırımlara imar güvencesi geliyor. Bu şirketlerin yatırım için aldıkları arazi ve arsaların imar planları 10 yıl süreyle değiştirilemeyecek.

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Villakent arsaları Haberi

Villakent arsaları

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi. Hüseyin Aslan İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsaları büyük ilgi gördü ve yüzde 95'i satıldı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksit imkanı sunulan arsalar için fırsat bugün sona eriyor. 


Kampanyanın başladığı il günden itibaren yoğun ilgi gören Villakent arsaları koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunuldu. Bölgede kalan son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen arsalar için...