09 / 05 / 2024

vinç parkı

vinç parkı

Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katlayan Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Pişkin Vinç, Antalya'da hizmet veriyor!

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Park yeri bulamayan vatandaşın ilginç protestosu!

Büyükşehirlerde giderek büyüyen park sorunu, İzmir'de çok ilginç bir protestoya neden oldu. Oturduğu sitenin otoparkında yer bulamayan kişi, aracını vinçle 12.kat seviyesine kaldırmak istedi!

Öz Karamanlar Vinç, eklemli ve katlanır platformlara yöneldi!

Öz Karamanlar Vinç Genel Müdürü Şenol Karaman, yeni taşındıkları tesislerinde 5 tondan 80 tona kadar araç parkı ve 20 kişilik kadrolanyla müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti...

Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katlayan Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor

Agena Park Evleri'nde 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

vinç parkı Haberi

vinç parkı

Portekizli kule vinç üreticisi Soima’dan Türkiye’ye tam not çıktı. Soima, Türkiye ve Ortadoğu’daki tek yetkili satıcısı Bemtaş için üretim hacmini arttırdı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katlayan Bemtaş, Türkiye’nin en büyük vinç parkını kurmaya hazırlanıyor. Bemtaş ayrıca kule vinçlerdeki sipariş ve bekleme süresini de minimuma indirmeyi hedefliyor.


Avrupa’nın en büyük kule vinç üreticileri arasında yer alan Portekiz firması Soima Türkiye’ye tam not verdi. Avrupa ve Arap ülkelerinde önemli bir Pazar payına sahip olan Soima, Türkiye ve Ortadoğu’daki tek yetkili satıcısı Bemtaş için 2013’te üretim hacmini arttırdı. Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can, “2012 yılı şirketimiz açısından çok verimli geçti. Türkiye’nin her köşesindeki inşaat firmalarına çok cazip fiyat politikası ile hizmet verdik....