30 / 07 / 2024

viranşehirdeki parklar

viranşehirdeki parklar

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, mülkiyeti Abdullatif Nebati’ye ait Kışla mahallesindeki 2 bin metrekarelik arsaydı satın alarak kamulaştırdı. Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, arsanın yeşil alana dönüştürüleceğini söyledi...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sunulan projede fiyatlar 80 bin 139 TL 'den başlangıç gösteriyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu başvuruları 2016!

Peşinat bedelinin 5 bin TL'den başladığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede toplam 100 adet daire alt gelir grubu için satışta. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuruları 2016 bu ayın 7'sinde başlayacak.

Muğla Menteşe'de parklar yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de başvurular bugün başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de başvurular bugün başladı. Projede başvurular 30 Haziran'a kadar sürecek. 37 adet dairenin açık artırma usulüyle satışa çıkarıldığı proje aylık taksitler 659,64 TL olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede 37 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir fiyatları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları için 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütelecek. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir fiyatları ne kadar?

Alt gelir grubu TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru!

Alt gelir grubu TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru dönemi 7 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları 2016!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 37 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede 659,64 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları 2016 detayları...

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

Gaziantep Şahinbey'de parklar onarılıyor!

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Havalar ısınınca halkımız kendini dışarı atacak. Bu yüzden tüm parkları elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz" dedi

Nihat Çiftçi: Viranşehir'i yeniden inşa edeceğiz!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Viranşehirlilerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve Viranşehir'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 5 bin TL peşinatla!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projede 240 aya varan vade avantajı sunuluyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 267 TL taksitle!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 267 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Başvuruların 31 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede konutların büyüklükleri 73,93 metrekareden oluşuyor.

viranşehirdeki parklar Haberi

viranşehirdeki parklar


Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, mülkiyeti Abdullatif Nebati’ye ait Kışla mahallesindeki 2 bin metrekarelik arsaydı satın alarak kamulaştırdı. Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, arsanın yeşil alana dönüştürüleceğini söyledi.


Viranşehir Belediyesi tarafından, Kışla Mahallesinde bulunan Antin parkı bitişiğindeki Mülkiyeti Abdullatif Nebati’ye ait olan arsalar metre karesi 500 liradan satın alınarak kamulaştırdı. 2 bin metrekarelik arsalar belediyeye yaklaşık 1 milyon liraya mal oldu. Arsa sahibi Abdullatif Nebati, Viranşehir Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ile görüştükten sonra arsaların satışını imzaladı. Burada konuşan Nebati, “Belediyemiz arsayı yeşil alan yapmak için bizden satın almak istedi. Biz de kendileri ile anlaştıktan sonra arsamızı belediyeye verdik. Her iki tarafa hayırlı olsun” dedi.


Viranşehir’in yeşil alanlarını genişletmek için çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, “Antin parkımızın bitişiğinde olan bazı arsalar...