27 / 07 / 2024

Vişne Caddesi

Vişne Caddesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk kez gerçekleştirilen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları' programında Vişne Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Edebali, İlçenin dünyaya açılan penceresi Vişne Caddesi'ne desteklerinin süreceğini söyledi.

Vişne Bahçesi Villaları'nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda satışta olan sayılı villa kaldı. Peki Vişne Bahçesi Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm merak edilenler...

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

100'lü poşet çay 71 TL'ye, örgü peynir 49 TL'ye, vişne reçeli 31 TL'ye düştü!

Migros market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında 151 adet ürün indirime girdi. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı!

İstiklal Caddesi, her dönem İstanbul’un en gözde bölgelerinden biri. Ahmet Rasim'in Şehir Mektupları eserinde övgüyle söz edilen bölge şimdilerde yeniden moda oldu. Bir ara ilginin azaldığı İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı...

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Mersin Uray Caddesi'nde kentsel tasarım başladı!

Mersin’de 27 Temmuz’da başlayan, Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmaları kapsamında Uray Caddesi’ne de kazma vuruldu.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Vişne Caddesi Haberi

Vişne Caddesi

Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldır un Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları'nın ilkinde Vişne Caddesi esnafıyla buluştu. Barış Manço Kültür Merkezimde düzenlenen toplantıya Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ile Anadolu, Kazım Karabekiı; Vatan, Yunus Emre ve Duaçmarı mahalleleri muhtarlarıyla birlikte bölge esnafı katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Edebali, düzenledikleri bu toplantıyla bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyerek; "Yerel yönetimlerin doğru hizmet yapmasının temel ilkesi vatandaşın nabzrnı iyi tutmasıdır. Bu toplantı sayesinde bölge esnafunızla bir araya gelerek, doğru bügi akışı sayesinde sorunları tespit edip çözümler üreteceğiz" dedi. 


YILDIRIMIN GURURUSUNUZ 

Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye'nin yüzde 70'lik...