30 / 04 / 2024

Vitrifiye seramik

Vitrifiye seramik

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişten gelen esintileri bugünün modern banyolarına taşıyor.

Ece Holding, İtalyan İsvea’yı bünyesine kattı!

İtalyan Isvea ’ yı bünyesine katan Çorumlu Ece Holding ’ in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, başka şirket satın almaları yönünde İtalya’dan teklifler aldıklarını söyledi...

Seramik nedir?

Çanak çömlek, tuğla, kiremit, terrakotta, sırlı karolara verilen genel isim olan seramik nasıl elde ediliyor. Seramik nedir, sorularınızın yanıtı ve detayları haberimizde...

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Vitrifiye Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burhan Kayıkçıoğlu imzasıyla kuruldu.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Nef, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan NEF Kağıthane 03 ve NEF Merter 12’nin banyolarına damgasını vurdu.

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Vitrifiye seramik Haberi

Vitrifiye seramik

İtalyan şıklığından ilham alarak banyo kültürüne yeni bir soluk getiren Regina, klasik tarzı estetik ve konforla yeniden yorumlayarak modern banyolara uyum sağlayan özel tasarımlar sunuyor. 


İtalyan ISVEA’nın ünlü tasarımcılarından Meneghello & Paolelli Associati tarafından tasarlanan Regina, banyoları evin özel yaşam alanına dönüştürecek kadar etkileyici ve yaratıcılıkta sınırları zorlayan bir seri. 


Tasarımı zerafetle buluşturuyor 

Asma Klozet ve Asma Bidesi etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor. Rölyef tasarımıyla banyolara zariflik katan Regina klozetler 6 lt fonksiyonlu olup 55 cm uzunluğuyla konforlu kullanım sağlıyor. Regina’nın 93 cm seramik ayaklı zarif lavabosu da klasik banyoları mükemmel bir şekilde tamamlıyor. 


Banyolara derinlik kazandırıyor

Seride yer alan banyo dolapları, tasarımı ve konforu ile banyolara ayrı bir hava katıyor. Beyaz lake ve altın beyaz lake renk seçenekleriyle el imalatı hassasiyetinde üretilen Regina Tam...