03 / 05 / 2024

Viyanada kiralar düşük mü

Viyanada kiralar düşük mü

Küresel Yaşanabilirlik ve Yaşam Kalitesi Raporu'nda "dünyanın en yaşanılır şehri" seçilen Viyana'da belediye tarafından 95 yıl önce hayata geçirilen toplu konut projeleri sayesinde vatandaşlar, düşük fiyatlarla ev kiralama imkanı buluyor.

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Kiraların kısa vadede döviz cinsinden düşüş göstermesi bekleniyor!

Cushman & Wakefield 2019 2. Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre; kiraların kısa vadede döviz cinsinden düşüş göstermesi bekleniyor...

İstanbul'da kiralar düşüyor mu?

Kentsel dönüşümle birlikte pazardaki konut arzı artınca kiralar düşmeye başladı. İşte İstanbul'un ilçelerindeki kiralık ev fiyatları...

Viyana, düşük ev kiralarıyla en yaşanılır şehir seçildi!

Küresel Yaşanabilirlik ve Yaşam Kalitesi Raporu'nda "dünyanın en yaşanılır şehri" seçilen Viyana'da belediye tarafından 95 yıl önce hayata geçirilen toplu konut projeleri sayesinde vatandaşlar, düşük fiyatlarla ev kiralama imkanı buluyor.

Yeni konut fiyatlarında en düşük artış Antalya'da!

Yeni konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul ilinde, yüzde 6.03 ile en düşük artış Antalya'da gerçekleşti. Haziran'da metrekare başına konut kiralarının en fazla çıktığı il yüzde 2.30 artışla Antalya oldu.

Demir Döküm Fabrikaları genel kurul ilanını yayımladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş., 2013 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı ve Ekleri'ni yayımladı. Demir Döküm Fabrikaları Olağan Genel Kurul Toplantısı belirtilen gündemi konuşmak üzere 10 Haziran 2014 Salı günü toplanacak...

Çemaş Döküm Sanayi komite üye atamalarını yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş komite üye atamalarını yayınladı.

Özak GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, genel kurul bilgilendirme dökümanı ile ekinde yer alan bağımsız üye adayları özgeçmişleri ve ilişkili taraf işlemleri raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile paylaştı...

Metrekare.com ile her yer tanıdık!

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Metrekare.com “ Çevrede Neler Var ? ” özelliğiyle ihtiyaç duyabileceğiniz her noktayı ulaşım imkanları ve yürüme süreleriyle birlikte gösteriyor. Yani Metrekare.com ile her yer tanıdık.

Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi!

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi...

Ege Seramik genel kurul bilgilendirme dökümanlarını internet sitesinde yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak 2013 yılı olağan genel kuruluna ilişkin bilgilendirme dökümanların internet adresinde yayınlandığını duyurdu. Konu ile ilgili açıklama şöyle...

Çemaş Döküm Sanayi genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Viyanada kiralar düşük mü Haberi

Viyanada kiralar düşük mü

"Dünyanın en yaşanılır şehirleri" arasında yer alan Viyana'da vatandaşlar, belediyenin sosyal toplu konut projeleri sayesinde, uygun fiyatlara kiraladıkları evlerde yaşamlarını sürdürüyor.


Bu yıl Küresel Yaşanabilirlik ve Yaşam Kalitesi Raporu'na göre, "dünyanın en yaşanılır şehri" seçilen Viyana'da belediye tarafından hayata geçirilen projeler, kent sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor.


Viyana Belediyesinin 1920'de başladığı ve günümüze kadar devam eden toplu konut projeleri kapsamında bugüne kadar 220 bin ev yapıldı.


Viyana Belediyesine bağlı Wiener Wohner adlı birimin yönetimindeki belediye konutları, Konut Bakanlığı tarafından kiralanıyor ve vatandaşlara uygun fiyata kiraya veriliyor.


Wiener Wohner'da yönetici olan yüksek mühendis Christian Rück, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye evlerini çok uygun fiyatlarla Viyanalılara kiraya verdiklerini söyledi.


Rück, konutları kiraya verdikleri kişilerde Avusturya vatandaşlığı şartı aramadıklarını, kişinin Viyana'da son 2 yıldır yasal şekilde oturmasının ve belirli...