15 / 05 / 2024

Vizyon Grup

Vizyon Grup

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Reysaş GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Reysaş GYO 2019 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin genel kurulun onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi...

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Grup Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Çapalar tarafından kuruldu. 

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.

Vizyon Turizm Grup şirketleri tek çatı altında birleşti!

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Vizyon Grup Haberi

Vizyon Grup

1990 yılında kurulan Vizyon Turizm; bünyesinde bulunan grup şirketleriyle birlikte  delüks / lüks Hac –Umre turları, iç ve dış hatlarda bilet ve vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı kültür turları, iş adamları ve kurumlara yönelik yurt dışı seyahat hizmetleri ve fuar organizasyonları alanlarında hizmet veriyor. Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan Vizyon Turizm, turizm sektöründe farklı hizmetler veren grup şirketleri ve deneyimli kadrosuyla Vizyon Grup adı altında birleşti. 


Turizm sektörünün önde gelen saygın kurumları arasında yer alan Vizyon Grup; delüks hac ve umre turizminde Vizyon Turizm, lüks hac ve umre seyahatinde Şiar Tur, kurumsal grup organizasyonlarında Gezmice, online otel rezervasyonlarında www.gezonline.com, muhafazakar otel seçenekleri ve konaklama imkanlarında www.muhafazakarotelim.com markalarıyla hizmet...