01 / 05 / 2024

Vizyonevim Gayrimenkul pendik

Vizyonevim Gayrimenkul pendik

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pendik'te 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 18 milyon 699 bin TL'ye icradan satıyor...

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Pendik'te 35.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan gayrimenkulü 35 milyon 126 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Özdemir tarafından kuruldu.

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobis Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Emre Güner tarafından kuruldu.

Moran İnvestments Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moran İnvestments Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cedrıc Ngunga Kıng'oo tarafındna kuruldu.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Pendik'te 26.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurna ve Kurtköy ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 26 milyon 581 bin 300 TL'ye satıyor...

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul pendik Haberi

Vizyonevim Gayrimenkul pendik

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel motel, Kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek ve anasözleşmesinde yazılı...