01 / 05 / 2024

Vodafone Arena inşaatının son hali

Vodafone Arena inşaatının son hali

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının son durumunu gösteren kareleri paylaştı. İşte Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmalarını gösteren ve kulüp tarafından bugün yayımlanan o son kareler... Vodafone Arena ne aşamada? Vodafone Arena'da hangi tribün yapılıyor?

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Ant Yapı Rusya'da havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi!

Uluslararası alanda iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık havaalanı terminal binası inşaatını üstlendi.

BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. Olayda 2 işçi hayatını kaybetti. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir olay yerine gelerek bilgi aldı.

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamladı!

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi’nin inşaatını tamamladı. 197 milyon dolar yatırım değerine sahip yapıya Türkmenistan Devlet Başkanı’nın fikri doğrultusunda 5.25 metre eninde ve 31.5 metre uzunluğunda zemin akvaryumu da yapıldı.

Kırım'ın en büyük camisinin inşaatını TDV finanse edecek!

Kırım'ın başkenti Akmescit'in en büyük camisinin inşaatını Türkiye Diyanet Vakfı finanse edilecek Akmescit’te Müslümanların, yapılması için yaklaşık 15 yıldır mücadele ettiği Büyük Cuma Camisi'nin inşaatı resmi törenle başladı.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Çamlıca Camii inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İstanbul'da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat irtifakı inşaat başladıktan sonra alınan daha çok inşaat halindeki konutları tapulu olarak satmak için çıkartılan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Vodafone Arena inşaatının son hali Haberi

Vodafone Arena inşaatının son hali




Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Vodafone Arena Stadı inşaatından son durumu gösteren fotoğrafları bugün (25 Haziran 2014 Çarşamba) yayımladı. 



Vodafone Arena'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre ise Vodafone Arena inşaatında Doğu Tribünü (Eski Kapalı) sonlandırma çalışmaları hızla devam ediyor...



Vodafone Arena Stadyumu'nda Batı Tribünü’nün temeli ise Haziran ayı bitmeden atılacak...


İşte Vodafone Arena'nın son halini gösteren o fotoğraflar...
















Emre Kulcanay /...