02 / 05 / 2024

Vodafone Arena mühürlendimi

Vodafone Arena mühürlendimi

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

BJK, Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Futbol Takımı, kısa zaman sonra maçlarını oynamaya başlayacağı yeni stadı Vodafone Arena'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Vodafone Arena mühürlendimi Haberi

Vodafone Arena mühürlendimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddia edip çalışmaları durdurdu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında.Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışırken, çatının montaj çalışmaları zemin üzerinde sürüyor.


Beşiktaş taraftarlarının sabırsızlıkla bitmesini beklediği Vodafone Arena Stadyumu’nun eylül ayına yetiştirilmesi için siyah beyazlı yönetim yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün, çatının projede belirtilenden daha yüksek olduğunu iddia ederek yapımı resmen durdurdu.


Durdurma kararı şaşkınlık yarattı


Belediyeden stada giden yetkililer, resmi bildirimi yaptı. Peki gerçek durum ne? Anıtlar Yüksek Kurulu’nun Vodafona Arena Stadı’nın çatı yüksekliği için izin verdiği oran 34 metre... Fakat buna rağmen çatının yüksekliği inşaat bittiğinde 32 metre 70 santimetre olacak. 


Yani sahip olduğu hakkın bile 1 metre 30 santimetre altında olacak. Buna...