30 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın kaba inşaatı tamamlandı

Vodafone Arenanın kaba inşaatı tamamlandı

2 Haziran 2013'te yapımına başlanan Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da kaba inşaatı tamamlandı. Eksiklerinin tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesine çalışılıyor.

Vodafone'dan iPhone 13'e indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni ve en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13'e büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! Peki, Vodafone'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 12'ye inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en beğenilen cihazlarından biri olan iPhone 12'ye inanılmaz bir indirim uyguladı! Peki, Vodafone'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en gözde akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden ! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Tükenmeden alın! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Yeni fiyatları pek çok kişiyi şaşırtacak! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamam!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt yaptığı açıklamada, "Silivri 4.Etap konutları kaba inşaatını yıl sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kuraları Haziran'da çekilmişti. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? Kaba inşaat ne zaman bitecek?

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Vodafone Arenanın kaba inşaatı tamamlandı Haberi

Vodafone Arenanın kaba inşaatı tamamlandı


SÜPER Lig'de yeniden zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımı süren stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadın bu yıl içinde açılması planlanıyor. Dolmabahçe'de 1947'de hizmete açılan Beşiktaş'ın stadının yıkımına, 2 Haziran 2013'te başlanmıştı. Yerine yapılan Vodafone Arena'nm tribünlerinin tamamlandığı ve dev spor kompleksinin yükselmeye başladığı görüldü. 


Fikret Orman'dan denetleme

STADIN üstünü kapatacak çatının inşaatına ise önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi. Çatının bitimi sonrası zeminin çimlendirilmesi ve ince işçiliğine geçirilecek. 41 bin 903 kişi kapasiteli ve 2 katlı planlanan stat bittiğinde, Türkiye'nin ilk akıllı stadı olacak. Bu arada başkan Fikret Orman, dün de statta denetimde...