16 / 05 / 2024

vodafone düşler kulübü

vodafone düşler kulübü

Vodafone’un Düşler Kulübü platformundan yararlanan engellilere yönelik indirim ve uygulamalar basın toplantısı ile açıklandı. Vodafone, engellilerden Özel İletişim Vergisi (ÖİV) almayacak. Arama ve SMS bedelleri yüzde 25 indirimli olacak....

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatları 13 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Düşler Vadisi'nde 267 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi projesinde 3202 parselde yer alan 199 adet konut, 68 adet dükkan kullanımlı toplam 267 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 776 adet oldu. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Düşler Vadisi Riva ödeme planı!

Düşler Vadisi Riva daire fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Projede ilk etapta büyüklükleri 162-396 metrekare arasında değişen 509 villa satışa çıkarıldı. Peki Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

vodafone düşler kulübü Haberi

vodafone düşler kulübü


GSM operatörü Vodafone, engellilerden Özel İletişim Vergisi (ÖİV) almayacak. Muafiyet sayesinde arama ve SMS bedelleri yüzde 25 indirimli olacak. Operatör, yeni mobil uygulaması ile de engellilerin yakınında bulunan yerleri haritadan görüntülemelerini, sosyal ortamda aktarmalarını da mümkün kılacak.


Vodafone’un Düşler Kulübü platformundan yararlanan engellilere yönelik indirim ve uygulamalar basın toplantısı ile açıklandı. Toplantıya Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel ve Vodafone Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Gizem Keçeci katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nail Abdulgazi’nin de konuk olduğu toplantıda söz alan Hasan Süel, engelli bireyler için pek çok ürün, servis ve sosyal sorumluluk projeleri ortaya koyduklarını belirtti. Süel, engellileri sosyal hayata katmanın kendilerini yüreklendirdiğini vurgularken, “Bu nedenle anlayışımızı yeniden ele aldık. Ürün ve servisleri kontrol ederek Düşler...